dzieki tak do konca sam nie wiedzialem ale pieknie wyglada. foto postaram sie zamiescic do piatku. niestety zrobie je telefonem i nie obiecuje super jakosci ale powinno wystarczyc zamontowany jest na objemke i zespawany z ruraprozak pisze:sknerus dawaj foty na forum interesowal by mnie tez sposob w jaki zamocowales tlumik bo niedlugo tez bede go zakladal. wiec jakiego patenta tam zapodales
a ten chromik to polerowana kwasowka
Wydech!!!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
A ja w końcu poszłem na łatwizne i kupiłem mugena dobranego orginalnie do tego modelu,i powiem że jestem zadowolony,bo się nie spodziewałem że ta dwu rurka będzie też pod lekkim kątem przykrzywiona.
Najważniejsze że pasował jak ulał,w te same zaczepy montoowany no i posiadał swoje zaczepy,co też dużym plusem było.
Dźwięk powiem że fest mi się podoba,chociaż troszke za głośno w środku,ale to też rozwiąże.
Ale wygląd jak dla mnie bomba,ładne 2 rureczki o średnicy 80mm.
Niedługo zamieszcze foto jak go na stałe żałoże,bo narazie było tylko na próbe.
Najważniejsze że pasował jak ulał,w te same zaczepy montoowany no i posiadał swoje zaczepy,co też dużym plusem było.
Dźwięk powiem że fest mi się podoba,chociaż troszke za głośno w środku,ale to też rozwiąże.
Ale wygląd jak dla mnie bomba,ładne 2 rureczki o średnicy 80mm.
Niedługo zamieszcze foto jak go na stałe żałoże,bo narazie było tylko na próbe.
No cóż , na sprzedaż
:(
:(
a tak na marginesie nie wiecie czy Remus ma juz w ofercie dedykowane tluniki dla Passata B6 2001 1.8T
SWAP'y i wszystkie części do VW Audi Seat Skoda.
https://facebook.com/GTiParts" onclick="window.open(this.href);return false;
Kontakt:
88 999 2 777
514 93 92 93
https://facebook.com/GTiParts" onclick="window.open(this.href);return false;
Kontakt:
88 999 2 777
514 93 92 93
wiem ze slaba jakosc i prawie nic nie widac. za jasno bo snieg wszedzie a w telefonie nie idzie jasnosci ustawic
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony sob lut 19, 2005 14:26 przez Sknerus, łącznie zmieniany 1 raz.