Oponki 205/50 R 15
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
moc to moga ale przy max skrecie bedizesz tarl o nadkola - max wymiary sa na www.vw.golf.pl w porady obczaj
kto szybko jedzie tego wolno niosa
Ja tez chce takie cos to znaczy tak: na rozmiar 195/50/15 juz sie zdecydowalem...zastanawiam sie tylko jakie ET powinny miec felgi zeby nic nie tarlo przy obciazeniu...ja np zimowki mam po polonezie i tam jest inne ET i juz opona 185 przy 4 osobach trze o boki nadkola...chodzi mi o to zeby bylo dobrze i zebym nie musial sie o nic martwic...
A jak przy skretach?Wszystko ok?
moje et to 35 i jest git na zimowce i na letniej jak bys kladl zimowke to rozmiar 175/70 R13 to to samo co 195/50 R15 i jest git to ta sama wysokoscdukem pisze:Ja tez chce takie cos to znaczy tak: na rozmiar 195/50/15 juz sie zdecydowalem...zastanawiam sie tylko jakie ET powinny miec felgi zeby nic nie tarlo przy obciazeniu...ja np zimowki mam po polonezie i tam jest inne ET i juz opona 185 przy 4 osobach trze o boki nadkola...chodzi mi o to zeby bylo dobrze i zebym nie musial sie o nic martwic...