Rozbawili mnie dzisiaj na BP :)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
widzę że temacik rozwinął się w kierunku jakości paliwka i ewentualnych domieszek na różnych stacjach
Posłuchajcie co zdarzyło mi się kiedyś na BP
Poprzednią furkę firmową miałem zagazowaną a ponieważ tankuję na kartę BP ( firma stawia ) bardzo często u nich bywam. Po kolejnym tankowaniu ujechałem może 2km i kaput , zero jazdy na gazie , tylko benzynka . Pomyślałem nic tylko instalka padła i trzeba do gazownika .
Pojechałem a on mówi że zamiast gazu, w zbiorniku mam gaz z wodą
Na własne oczy widziałem to dziadostwo kiedy czyścił zbiornik
Po zabiegu pojechałem z reklamacją na BP .
Wiecie co ?
Zgadnijcie uznali reklamację czy nie ?
jak myślicie ???
Posłuchajcie co zdarzyło mi się kiedyś na BP
Poprzednią furkę firmową miałem zagazowaną a ponieważ tankuję na kartę BP ( firma stawia ) bardzo często u nich bywam. Po kolejnym tankowaniu ujechałem może 2km i kaput , zero jazdy na gazie , tylko benzynka . Pomyślałem nic tylko instalka padła i trzeba do gazownika .
Pojechałem a on mówi że zamiast gazu, w zbiorniku mam gaz z wodą
Na własne oczy widziałem to dziadostwo kiedy czyścił zbiornik
Po zabiegu pojechałem z reklamacją na BP .
Wiecie co ?
Zgadnijcie uznali reklamację czy nie ?
jak myślicie ???
Mk III 1,8 GT i Mk I Cabrio
Ja tez stawiam ze nic z tego...
A co do jakosci gazu- to jak sie bujalem Poldowozem z gazem- stwierdzilem ze najlepszy gaz maja na Statoilu- troche drozszy ale mniejsze spalania mi wychodzily wiec bylem in plus...a na stacji typu "siedzi dziadek przy butli" to zdazalo sie nawet ze w zbiornik wchodzilo wiecej niz rzeczywiscie pojemnosci bylo...
A co do jakosci gazu- to jak sie bujalem Poldowozem z gazem- stwierdzilem ze najlepszy gaz maja na Statoilu- troche drozszy ale mniejsze spalania mi wychodzily wiec bylem in plus...a na stacji typu "siedzi dziadek przy butli" to zdazalo sie nawet ze w zbiornik wchodzilo wiecej niz rzeczywiscie pojemnosci bylo...
pudło panowie
pokryli koszty naprawy
ale gdyby przydarzyło się to komuś innemu też pewnie obstawiałbym tak jak wy .
Dodam jeszcze że nie byłem sam z tym problemem . Kiedy do nich pojechałem na stacji były już dwie osoby
a ile dojechało później ??????
Trochę ich pewnie szarpnęło po kieszeni
)) nic podobnego ))ml2210 pisze:bob40 - chyba jesteś jakąś wazną personą, albo masz gigantycznego "garba", bo zwykłych śmiertelników wielkie firmy i koncerny spławiaja szybciej niż wodę w klozecie.
żadna ważna persona , myślę że wystraszyli się rozgłosu . Jak mówiłem nie byłem sam z tym problemem , było tam kilka innych osób z tym samym , a jak się później dowiedziałem , cysterna pojechała też na inne stacje )) wiem to bo kierownik w rozmowie z pracownikiem powiedział żeby ten zadzwonił na inne stacje żeby nie zassysali tego gazu .
Tak więc myślę że oni wystraszyli się skali problemu , a ja miałem farta że nie byłem sam )) , inaczej pewnie by mnie jak mówicie spuścili
- Apsik