Duzo ciekawych rzeczy o Digifancie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Witajcie koledzy jestem nowy tutaj i z góry sorki jeśli pytanie jest nie z tego tematu. Mianowicie pośiadam golfa 3 gti 2.0 2e jeśli się nie myle to silnik sterowany jest digifantem i mam problemy z biegiem jałowym faluja mi strasznie obroty ale z czasem przechodzi i jest ok i tak wkoło. Byłem z tym u elektronika i jest problem bo nnie można uzuskać połączenia z kompem co mogę zrobic z tym problemem
Czy jest możliwośc podłączenia instalacj elektrycznej silnka od 2e do PB. Kupiłem sam silnik + komp bez kabli a mam dostęp do instalaci od passata 2e
- basior1997
- Mały gagatek
- Kontakt:
witam,panowie proszę o pomoc.
czy jest możliwe wystawienie digi do silnika rp?oczywiście liczę się że zmiana kolektora dolotowego i mała przeróbka głowicy.
jeśli ktoś mógł by tak najprosciej opisać co i jak trzeba przerobić to był bym wdzięczny.
czy jest możliwe wystawienie digi do silnika rp?oczywiście liczę się że zmiana kolektora dolotowego i mała przeróbka głowicy.
jeśli ktoś mógł by tak najprosciej opisać co i jak trzeba przerobić to był bym wdzięczny.
Sadzić Palić Zalegalizować!!!!!!
do rp pasuje głowica z silnika z mechanicznym wtryskiem (gx chyba) nie wiem jak z wejściem na wtrysk czy będzie pasowało bez wiercenia
Czy da rdę podpasowac instalację silnika z 1.3 do 1.8 pf obydwa są na digifancie
teoretycznie trochę rzeźby i by podeszło ale wydajność wtrysków jest zbyt mała jak na te pojemność i ogólnie gra nie warta świeczki
chyba że elektryka z nz a wtryski,listwa,i pompka z pf
ciekawe czy wogóle ktoś to przeczyta po ponad 2 miesiącach od ostatniej odp.
chyba że elektryka z nz a wtryski,listwa,i pompka z pf
ciekawe czy wogóle ktoś to przeczyta po ponad 2 miesiącach od ostatniej odp.
- Custom2Garage
- Mały gagatek
Digifant 1 ogarnia silniki 5-cio cylindrowe silniki?
Moje TD Quattro: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=599437" onclick="window.open(this.href);return false;
tak, jak mu zmienisz soft np. z inną kontrolą stuku
łatwiej i taniej jest założyć Digi które fabrycznie współpracowało z 5cylindrowcem
łatwiej i taniej jest założyć Digi które fabrycznie współpracowało z 5cylindrowcem
- Custom2Garage
- Mały gagatek
Dzięki
Moje TD Quattro: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=599437" onclick="window.open(this.href);return false;