skrzynia biegów do golf 3 afn

Tuning, swapy, modyfikacje mechaniczne, poprawa osiągów auta i wszystko na te tematy...

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

Awatar użytkownika
Zocha
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: Zocha » sob cze 16, 2007 01:20

witam mam pytanie czy skrzynia od golfa 4 6 biegowa bedzie pasował do mojego golfa czy nie..?? Bo brakuje mu 6 biegu i nie wiem czy warto sie bawić, czy przełożenie 6 biegu jest takie same jak u mnie 5 ..?? proszę o radę i pomoc. z góry dziękuje.

Acha a tak od razu czy licznik od km4 również da sie przełożyć do mojego golfika czy to też bardziej głębszsy temat i sporo przeróbek..??

Awatar użytkownika
Borys
V.I.P.
V.I.P.
Auto: VR6T
Kontakt:

Re: skrzynia biegów do golf 3 afn

Post autor: Borys » sob cze 16, 2007 07:47

Zocha pisze:witam mam pytanie czy skrzynia od golfa 4 6 biegowa bedzie pasował do mojego golfa czy nie..?? Bo brakuje mu 6 biegu i nie wiem czy warto sie bawić, czy przełożenie 6 biegu jest takie same jak u mnie 5 ..?? proszę o radę i pomoc. z góry dziękuje.

Acha a tak od razu czy licznik od km4 również da sie przełożyć do mojego golfika czy to też bardziej głębszsy temat i sporo przeróbek..??
skrzynia ot tak nie bedzie pasowac, wyiany wymaga rózniez sprzegło, dwumas, linki zmiany biegów, przeguby półosie ( tu pewnie trzeba będzie ciąć półosie) rozrusznik, mocownaie skrzyni

www.vrservice.pl

Awatar użytkownika
Gobo90
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Post autor: Gobo90 » sob cze 16, 2007 10:06

Zocha pisze:Acha a tak od razu czy licznik od km4 również da sie przełożyć do mojego golfika czy to też bardziej głębszsy temat i sporo przeróbek..??
zapraszam do tematu o moim golfie przejrzyj od początku znajdziesz wszystko o swapie licznika... pozdrawiam;)

Awatar użytkownika
umyk2
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: umyk2 » czw sty 05, 2012 22:07

Tych półosi nie można splanować? Dużo chyba nie trzeba tam skracać. No i to mocowanie. chodzi o poduszki czy jak?? Też mnie interesuje taka przeróbka i zastanawiam się czy to aż taki wielki problem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Speed”