Diesel czy benzyna
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Diesel czy benzyna
Witam.
Na codzien jeżdżę seatem leonem i chciałbym kupić golfa 3 po to by go wytunigować do 250koni
ponieważ chce mieć golfa na bujake a leonem latam na codzien
i Pytanie moje jest proste.
Jaki wybrać rodzaj paliwa Diesel czy benzyna ? Chodzi mi o spalanie mniejsze i które się opłąca
tunigować do 250 koni
/Ps przepraszam za błędy i nie zrozumiałość mojej wypowiedzi, dla tego
bo jestem na nogach 14 godzin
Na codzien jeżdżę seatem leonem i chciałbym kupić golfa 3 po to by go wytunigować do 250koni
ponieważ chce mieć golfa na bujake a leonem latam na codzien
i Pytanie moje jest proste.
Jaki wybrać rodzaj paliwa Diesel czy benzyna ? Chodzi mi o spalanie mniejsze i które się opłąca
tunigować do 250 koni
/Ps przepraszam za błędy i nie zrozumiałość mojej wypowiedzi, dla tego
bo jestem na nogach 14 godzin
Diesel czy benzyna
Zdecyduj się czy chcesz mieć mniejsze spalanie czy te 250 KM. Bez spalonego paliwa mocy nie osiągniesz. Konie z powietrza się nie biorą...
Diesel czy benzyna
prawdopodobnie wezmę benzynke. jak myślicie przy 250 koniach dojdzie spalanie do 13 litra ?
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Diesel czy benzyna
A moje zdanie jest takie że z tego wielkiego Tuningu nic nie wyjdzie
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Diesel czy benzyna
Jestes głupi to się nie odzywaj.grandi pisze:A moje zdanie jest takie że z tego wielkiego Tuningu nic nie wyjdzie
Chodzi mi o spalanie dla tego ze to mnie ciekawi nie ze mnie nie stać ...
Golf 3 chce zrobić by jezdzić w weekendy po miescie
na codzien latam golfem 5 wiec dla tego pytam
Diesel czy benzyna
kultury trochę, to nie nasza klasaGreGson12 pisze:Jestes głupi to się nie odzywaj.
GreGson12 pisze:Na codzien jeżdżę seatem leonem
GreGson12 pisze:na codzien latam golfem 5 wiec dla tego pytam
nie za dużo tych samochodów???GreGson12 pisze:GreGson12
Nowicjusz
Nowicjusz
Auto: Golf4
Silnik: 1.9TDI
Diesel czy benzyna
Czyli jak rozumiem stać Cię żeby wyrzucić 10kzł na drugi samochód i 10kzł na mody, co roku powiedzmy 1kzł na eksploatacyjne i ubezpieczenie a nie stać Cię żeby dorzucić te 3 litry na setke? nic z tego projektu nie będzie - jak zwykle
Hmm... nie wiem czy to napisałem ale jednak nie...tovdi1 pisze:kultury trochę, to nie nasza klasaGreGson12 pisze:Jestes głupi to się nie odzywaj.GreGson12 pisze:Na codzien jeżdżę seatem leonemGreGson12 pisze:na codzien latam golfem 5 wiec dla tego pytamnie za dużo tych samochodów???GreGson12 pisze:GreGson12
Nowicjusz
Nowicjusz
Sprzedałem i kupiłem nowy.
Nie chodzi mi o spalanie bo sie boje... Tylko chodzi mi o to ze, z czystej ciekawosci ile mi pochlaShmatan pisze:Czyli jak rozumiem stać Cię żeby wyrzucić 10kzł na drugi samochód i 10kzł na mody, co roku powiedzmy 1kzł na eksploatacyjne i ubezpieczenie a nie stać Cię żeby dorzucić te 3 litry na setke? nic z tego projektu nie będzie - jak zwykle
dla tego pytam, 4-5 litra nic nie zmieni moich planów. Czysta ciekawosc.
A mówisz nic z tego nie bedzie nie wiesz wiec nie zapeszaj.
Diesel czy benzyna
w ciągu pięciu dni 3 auta????GreGson12 pisze:Hmm... nie wiem czy to napisałem ale jednak nie...
Sprzedałem i kupiłem nowy.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dobre koleś chyba ma auto komis Skoro interesuje cie podkrecenie do takiej mocy to po co pytasz o spalanie? A w dodatku piszesz że cię stać to nie wiem w czym problem tkwi Jakbym miał tyle kasy co ty mówisz to by mnie nie interesowało spalanie fury. Wybieraj albo oszczednie i tanio się przemieszczam albo pakuje kase w auto i nie patrze ile pali takie moje zdanie i podejrzewam wiekszosci forumowiczów cieżko pogodzic małe spalanie i wysoką moc no chyba że kupisz jakiegoś tdi i w niego zainwestujesz mocno wtedy bedzie ci palił koło 10 może wiecej nie wiem nie miałem ale tak podejrzewam. Poza tym w tdi z taka moca musisz liczyć sie z napędem na 4 buty inaczej bedzie ciezko utrzymac pedał gazu żeby nie paliło kapci...tovdi1 pisze:kultury trochę, to nie nasza klasaGreGson12 pisze:Jestes głupi to się nie odzywaj.GreGson12 pisze:Na codzien jeżdżę seatem leonemGreGson12 pisze:na codzien latam golfem 5 wiec dla tego pytamnie za dużo tych samochodów???GreGson12 pisze:GreGson12
Nowicjusz
Nowicjusz
VW-i jedziesz dalej :)
Diesel czy benzyna
Sory ale trochę to śmieszne. Czytam i zastanawiam się czy koleś naprawdę ma auto. Chce 250km i najlepiej aby palił 5 litrów. W mk III to tylko ABF i to turbo. Gdzie znalezienie dobrej jednostki w dobrej budzi graniczy już z cudem to trzeba mieć min 10 tyś i do tego następne tyle albo i więcej na turbo. To może o spalaniu już nie mówmy . Pozdrawiam
Moje mkII viewtopic.php?f=87&t=409643" onclick="window.open(this.href);return false;