co o tym myslicie?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
co o tym myslicie?
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=101679877
jakie jest wasze zdanie na temat tej końcówki?
i co polecacie aby zmienić "dzwiek" wydechu?
pzdr
jakie jest wasze zdanie na temat tej końcówki?
i co polecacie aby zmienić "dzwiek" wydechu?
pzdr
- barteKKK03
- V.I.P.
Tandetne wykonanie wg mnie tych co przedstawiłes :/. Ulter ma bardzo fajne koncowki, ceny zaczynaja sie chyba od 30-35 zl. Wiec nawet taniej niz ta druga co pokazales. A co do pomruku to... hmmm jakis tam lekki na postoju jest, ale prawie zaden, wiec nie rob sobie nadziei, pozdrawiam
Autko sprzedane :(
hmmm jezlei niechcesz bassuu to koncowka to dobra internatywa:) No i oczywiscie niedroga modyfikacja ktora napewno przyniesie efekt wizualny! Co do calych koncowych wydechow basowych to z tym wiaza sie niemale pieniadze:) taki w miare dobry koncowy wydech stoi 200-300zl z tym wiaze sie rowniez wyprostowanie i poprowadzenie rur z silnika do wydechu bo jak zauwazyles wydech w golfinie jest na boku pod katem:) i znowu pieniadze wchodza w gre:) tak wiec jezeli chcesz dobry wyglad niestawiajac na bass to polecam koncowke ale dobrej firmy taka koncowka to koszt okolo 100zl:) Pozdrawiam!
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Pewno ze lepiej zainwestowąć w cały tłumik koncowy niz sama koncuwke no chyba ze chcesz zeby ci autko pierdziało :// Ale jak chcesz fajny dźwiek to cały tłumik !!! Ja polecam Firme Ulter i KM Malon Ceny to takie od 200 do 300 zl i sa super sprzeciki ) Inne firmy pewno tez sa dobre ale nie miałem nie widziałem wiec sie nie wypowaidam
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
ta koncowka to dla mnie porazka!
sama cena mowi za siebie hehehe 19zl,lepiej piwo kupic
jezeli chodzi ci tylko o efekt wizualny to koncowka za 19 zl dlug nie pociagnie,
lepiej juz dospawac jakiegos wizualnego remusa itp
prosze sie nie denerwowac to tylko moja opinia w/g mojego gustu
pozdro
sama cena mowi za siebie hehehe 19zl,lepiej piwo kupic
jezeli chodzi ci tylko o efekt wizualny to koncowka za 19 zl dlug nie pociagnie,
lepiej juz dospawac jakiegos wizualnego remusa itp
prosze sie nie denerwowac to tylko moja opinia w/g mojego gustu
pozdro
jackpot/konrad/chicago/lodz
vw ruleZ
vw ruleZ