Witam mam takie pytanie.Posiadam vw mk2 z nierozwojowym silnikiem 1.8 rp 90 koni.
I mam pytanie jaka bedzie najlepsza do niego skrzynia z krotkimi przelozaniami.
Slyszalem ze kiedys ktos mial u siebie skrzynie z mk3 1.6 16v i dzieki tej skrzyni "Gosciu" objezdzal "seryjne" Rp,ki interesuje mnie inne krotki skrzynie niz 2y...
p.s wiem ze nie ma sensu inwestowac w zadne mody przy tym silniki ale skrzynia mi siada(ATH) wiec tak i tak musze ja wymienic
Vw Golf Mk2 skrzynia biegow
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- kołodziej
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Vw Golf Mk2 skrzynia biegow
Ostatnio zmieniony pn lip 05, 2010 01:30 przez kołodziej, łącznie zmieniany 1 raz.
MOJA ŚLIWKA;)Fire&Ice http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=302792
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Vw Golf Mk2 skrzynia biegow
nie bylo takiego silnika 1.6 16v w MKIII od tego zacznijmy,kołodziej pisze:Witam mam takie pytanie.Posiadam vw mk2 z nierozwojowym silnikiem 1.8 rp 90 koni.
I mam pytanie jaka bedzie najlepsza do niego skrzynia z krotkimi przelozaniami.
Slyszalem ze kiedys ktos mial u siebie skrzynie z mk3 1.6 16v i dzieki tej skrzyni "Gosciu" objezdzal "seryjne" Rp,ki interesuje mnie inne krotki skrzynie niz 2y...
p.s wiem ze nie ma sensu inwestowac w zadne mody przy tym silniki ale skrzynia mi siada(ATH) wiec tak i tak musze ja wymienic
poszukaj sobie skrzyni AUG a jak chesz wiedziec wiecej to poszukaj na forum, w tym dziale, było pisane kilkanascie razy jakei skrzynie jakie przelozenia itd
- kołodziej
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dobra moglem sie pomylic chodzilo mi o silnik 1,6 w mk3 ten co mial 101 koni bo czesto pisza ze to 16v teraz widzie ze to jednak 8v
AUG to jest z RP.ka ale z wersij special Gt??
AUG to jest z RP.ka ale z wersij special Gt??
Ostatnio zmieniony pn lip 05, 2010 15:37 przez kołodziej, łącznie zmieniany 1 raz.
MOJA ŚLIWKA;)Fire&Ice http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=302792