Jaki sportowy wałek do golfa 1.8 75km
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Jaki sportowy wałek do golfa 1.8 75km
potrzebuje pomocy oraz informacji na temat wałka sportowego do golfa III 1.8 75 koni...
czy ta ingerencja ma sens aby osiągnąć lepsza moc silnika i jaki wałek wybrać ???
czy ta ingerencja ma sens aby osiągnąć lepsza moc silnika i jaki wałek wybrać ???
-
- Użytkownik
-
- V.I.P.
- Kontakt:
Olej wałek, zajmij się powiększeniem przepustnicy przede wszystkim.
Nie wiem kto konstruował te sprzęty na monowtrysku. Przecież tam przepustnica jest średnicy chyba dwuzłotówki Jak te silniki mają oddychać przez taki otworek?
Nie wiem kto konstruował te sprzęty na monowtrysku. Przecież tam przepustnica jest średnicy chyba dwuzłotówki Jak te silniki mają oddychać przez taki otworek?
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
to miało na celu zdławienie silnika żeby niemiał więcej jak 75KM na rynek niemiecki dziekio temu małe ubezpieczenie podobnie było z hondą gdzie zwężkę w dolocie stosowalibugalon pisze:
-
- Gadatliwa bestia
-
- Gadatliwa bestia