no prawdziwe dragstery nawet 6000 wyciagajaml2210 pisze:np. 1600KM.
co to jest kompresor
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Kapibara
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ale ja nei widze nigdzie glupoty. ja nie mowie konkretnei o kompresorach. co do slr-a nei bylem pewien czy ma kompresor czy 2 turbiny co w tym dziwnego?????????????ml2210 pisze:To pokaż mi pojedyńczy kompresor który jest w stanie wyciągnąć 6000KM.
Kapibara bez urazy, rozumiem że po tym jak strzeliłeś jedną głupotę, starasz się zrechabiliotować, niestety nie skutecznie.
co do dragsterow to sa takie ktore maja tyle kucy jezdza na nitrze caly czas ja nie napisalem ze to kompresor daje 6000 koni. kurde znowu sie bedziemy klucic???? bo to juz bedzie chyba 3 raz
- ml2210
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No dobra nie będe, bo się znowu rozochoczę, a lubię agresywne konwersacje. HiHi
Ale jeżeli rozmowa toczy się o kompresorach, a ja pisze że największe wyciągają 1600KM.
To co ma do tego, że są gdzieś dragastery które maja 6000KM. Co ma piernik do wiatraka.
A taki okręt wojenny ma 50.000KM, ale co z tego?
Peace.
Ale jeżeli rozmowa toczy się o kompresorach, a ja pisze że największe wyciągają 1600KM.
To co ma do tego, że są gdzieś dragastery które maja 6000KM. Co ma piernik do wiatraka.
A taki okręt wojenny ma 50.000KM, ale co z tego?
Peace.
www.mlautobroker.pl
-----Profesjonalny Broker Samochodowy-----
-----Profesjonalny Broker Samochodowy-----