osiagi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- xXJohnyBravo89Xx
- Nowicjusz
osiagi
witam mam pytanie co moge podzialac w swoim golfie zeby porawic osiagi na silniku 1.8
godul89
- ace-mati
- VWMANIAK
- Kontakt:
zależy jakie masz oznaczenie silnika tu masz podobny temat:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3883312
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3883312
- xXJohnyBravo89Xx
- Nowicjusz
chodzi mi o to ze jest slaby na gazie i zastanawiam sie czy nie wyrzuce gazu bo na benz 170-190 to pikus a na gazie to 150 i wiecej nie chce a co do dolotu to jest stozek K&N i wydech od samego silnika do tylnej belki z kwasowki 60mm bez katalizatora czy jakiego kolwiek tlumnika a na koncu Mugen nie ma osoby zeby sie nie obejrzala co dla mnie jeszcze za cicho
[ Dodano: 20 Cze 2010 17:16 ]
chlopaki kiedys widzialem taki temat oodam czesci czy oddam gratis moglby mi ktos link do tego podac bo nie moge znalezc bede wdzieczny
[ Dodano: 20 Cze 2010 17:16 ]
chlopaki kiedys widzialem taki temat oodam czesci czy oddam gratis moglby mi ktos link do tego podac bo nie moge znalezc bede wdzieczny
godul89
- xXJohnyBravo89Xx
- Nowicjusz
opowiem od poczatku jak bylo kupilem golfa po rozsadnej cenie tylko z silnikiem 1.6 i od wymiany do wymiany dolewalem ok 4 litry wiec zarl olej pojechalem do niemiec od znajomego kupilem silnik 1.8 w idealnym stanie po przebiegu 98tys bo mam tam znajomego z takimi silnikami roznego rodzaju zalozylem ale ze mam ciezka noge to troche palil duzo jezdze zrobilem go w gaz i powiem ci tak ze nie wiem jaka ta instalacja ale jak mi zrobili to na gazie i benz szedl rowno a teraz to sam sobie przerobilem i bylo dobrze jak sam wyregulowalem gaz ale pojechalem do gazownikow bo membrama pekla i jak ustawili to hu... i nie wiem co robic czy sam dalej regulowac czy dac sobie spokoj P.S a jak sam zrobilem ten gaz sposobem takim ze nie wiem czy ktos by wpadl na niego to stawalem z gti 112 konnym i nie dal rady kiedys jak dopracuje ten sposob to opisze tak dokladnie
godul89
- xXJohnyBravo89Xx
- Nowicjusz