tańszesas_gti pisze:A do zacisków od mk4 i standardowych jarzm od mk2 trzeba dać które klocki?
ja w mk3 dałem od mk4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
nie trzeba, przeciez jest nawet fota w temacie.Zapah pisze:Tylko niestety kupując zestaw 6 przewodów 2 są pod zaciski z MK2, więc i tak trzeba je zmienić na przewody pod zaciski z MK4
ja kupiłem LUCASA TRW i płaciłem jakieś 45 zł po zniżkach (63 normalnie kosztują). Teraz jak patrze to już się skończyły ale są np quickbrake'aZapah pisze:W detalu w Carix'ie nowy przewód gumowy z Passata kosztuje 79 zł i jest dostępny w terminie 2 tygodni
ale co tu rozjaśniać , ja chiałbym poznać Twoje argumenty, :p foto porównawcze mogę dać na dniach, ale teraz zaznaczę gdzie jest różnica w jarzmach na zdjęciu jarzm z mk2.morfeusz86r pisze:daj jakieś foto dla rozjaśnienia sytuacji
no tak ... tylko tu jest mowa o zmianie bębnów na tarcze...goly0 pisze:jarzma sie nie przekłada z mk4 tylko sam zacisk, jarzmo i klocki zostaja z mk2
nie ma to znaczenia. Koledze chodziło o to że zostawia się jarzma z mk2 bo te z mk4 nie pasują. Tak należy rozumieć jego wypowiedź.no tak ... tylko tu jest mowa o zmianie bębnów na tarcze...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości