rydzu pisze:Krzylu widzę że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem!Proponuję przeczytać mój post jeszcze raz, najlepiej na głos a jak nadal czegoś nie rozumiesz to niech ktoś dorosły ci wytłumaczy niezrozumiałe słowa.
W poście nie pisałem że golf ma ograniczoną elektronicznie prędkość max tylko ze takie informacje podawane przez producentów jak prędkość max w książkach obsługi sprawdzają się tylko w autach o takim właśnie ograniczeniu, np Volvo 850 2,4 T (automat) które miało w książce napisane 180km/h i przy takiej prędkości co byś nie zrobił włączał się elektroniczny nadbieg i nie dało się wiecej pojechać.
A tak na marginesie, jeśli nie podoba ci się post i wypowiedzi jakie na nim padają to po jaka cholerę się do niego włączasz i robisz nie potrzebny zamęt?
To kup sobie okulary albo lornetke i przecytaj tytul postu VW GOLF 1.9TD
a ty tu wypisujesz o jakims Volvo850 czlowieku zastanow sie najpierw
a po co tu pisze bo to co tu wypisujecie to rozp..dala mi nerki
ze najgorszy td vw tak szybko lata
w 92 roku jak piszesz ze sie sprawdza w nowych autach bo przeciez kazde auto bylo kiedys nowe to jak vmax w TD uzyskali za pomoca "ograniczenia elektronicznego"??kiedy tego jeszcze nie bylo
sam posiadam turbo diesla tylko ze 1.6 i powiem ci 160km/h leci a diesel zeby sie rozbujal do tej vmax potrzebuje troche prostej a w Polsce malo jest takich prostych
pozdrowienia dla sciemniaczy