wiecej nie bede cykał fotek masz racjeBond pisze:I jeszcze zębami.
Jeżeli masz furę w której kierownice ci wyrywa z rąk to tak.
Weź tu takim wklej fotkę, to albo nagle się odzywa ojcowska troska, albo niedowierzanie że mozna tyle jechać.
Widzisz Wojtas, musisz inaczej dokumentować nasze wyjazdy, żeby koledzy dali wiarę.
szybkosc maksymalna golfa 3
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
www.vrservice.pl
nie zebym nie wierzyl ale jak ja bym jechal 230 to bym sie bal trzymac jedna łapą nawet gdyby nic nie szarpalo . pozdro
>>>>>White GL by Stary<<<<
- ml2210
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Prędkość warp - szybkość z jaką porusza się statek kosmiczny używający fikcyjnego napędu warp,
wymyślonego na potrzeby serialu Star Trek.
Warp 1 to prędkość światła. Kolejne prędkości warp wzrastają w sposób nieliniowy.
Czyli jakies 4 Warp-y
wymyślonego na potrzeby serialu Star Trek.
Warp 1 to prędkość światła. Kolejne prędkości warp wzrastają w sposób nieliniowy.
Czyli jakies 4 Warp-y
www.mlautobroker.pl
-----Profesjonalny Broker Samochodowy-----
-----Profesjonalny Broker Samochodowy-----
nie jestem az takim maniakiemml2210 pisze:Tak, ale jak koła różnią sie średnicą możesz zapomnieć o pomiarach i porównaniach na podstawie prędkościomierza.
No chyba że jesteś tak dobry z matmy i fizy że sobie wyliczysz różnice.
koła 175/64/14 i 195/50/15 wg tabeli przeliczników powinny być zamiennikami - jednak ja je postawiłem obok siebie to 14 były wyższe - inna sprawa że zimówki nowe a letnie prawie łyse
pomiary wczoraj robiłem na gierkówce i są to dane orientacyjne - nie mam żadnych danych typu przyspieszenie itd do mk3 z silnikiem AFN.. więc ciekaw jestem czy to dobrze czy źle
chłopaki tu smigają po 210 z silnikami 1,4 więc ciekaw jestem jak zwijają asfalt ?
może ktoś się pochwali..
nie chodzi o to żeby sie rozpędzic z góry - ja oplem combo 1.7 DI (65km) rozpędziłem się na autostradzie Gliwice-Wrocław jadąc w strone Wrocka z Góry Św Anny do 195 - podczas kiedy na prostej max 165
Faktem jest że nic nie jechał i ścinałem zakręty po 3 pasach
ps. przyspieszenie wychodzi mi 0-100 km/h (licznikowo) 10,2 s
pozdrowienia
[ Dodano: Pon Mar 20, 2006 15:35 ]
ml2210: przeczytałem właśnie 36 stron tematu o przeróbkach VR6 na kompresor- fajna historia - trochę inaczej się patrzy na Twoje wpisy i całej rzeszty ludzi z okolic white sotck-u
dla mnie szczytem tunningu (finasowym) będzie zawirusowanie i zhamowanie AFN-a do 130 koni
w mojej 3 drzwiowej wersji i tak dzielnie sobie radzi i niejeden się już zdziwił na trasie Wawa-Wrocław
pozdro
[ Dodano: Pon Mar 20, 2006 21:33 ]
hej 176/390 to znaczy moc/moment ?Bond pisze:[Na modzie 176/390.
Pozdro
i bez dłubania w silniku, zadnych mechanicznych zmian, turbina itd ???
co to za mod - możesz napisac jakioe masz modyfikacje?
czy w moim AFN-ie 110km mozna tez tyle wyciagnąc? ile to kosztuje?
Jak czytam niektóre wymysły bajkopisarzy to nie wiem czy się mam śmiać czy płakać czy ma mi się robić żal :
Silnik AAM 1.8 75KM = 195 KM/h , w 5 osób ? na rezerwie ? ze ślizgającym się sprzęgłem ? Chyba z zapałką w baku i z żaglem przepaści - stek bzdur wypisywanych na popis , aby inny forumowicz nie napisał więcej,osobiście mam AAM 1.8 75KM ,zwykłe AAM bez żadnych modów przeróbek itp cały układ zapłonowy nowy , nowiutkie sprzęgło , filtry itp. Auto leci maks 150 Bez problemu , potem to jest katorga długo -minutowego przyśpieszania na bardzo długim odcinku.
I Bieg = 40 KM
II Bieg = 70 KM
III Bieg = 100 KM
IV Bieg = 130 KM
V Bieg = 150 KM lekko potem długo minutowe rozbujanie
Silnik AAM 1.8 75KM = 195 KM/h , w 5 osób ? na rezerwie ? ze ślizgającym się sprzęgłem ? Chyba z zapałką w baku i z żaglem przepaści - stek bzdur wypisywanych na popis , aby inny forumowicz nie napisał więcej,osobiście mam AAM 1.8 75KM ,zwykłe AAM bez żadnych modów przeróbek itp cały układ zapłonowy nowy , nowiutkie sprzęgło , filtry itp. Auto leci maks 150 Bez problemu , potem to jest katorga długo -minutowego przyśpieszania na bardzo długim odcinku.
I Bieg = 40 KM
II Bieg = 70 KM
III Bieg = 100 KM
IV Bieg = 130 KM
V Bieg = 150 KM lekko potem długo minutowe rozbujanie