Dobraa.. do rzeczy.. fakt nie dawno dopiero kupiLem mojego golfika mk2 z silnikiem od mk3 2.0 8v 2e + LPG 115ps.. noi juz mam chec cos mocniejszego wsadzic do niego.. znaczy sie inny piec.. Wiec tak mysle ze Vr6 bedzie odpowiedni.. nie az taki drogi.. a mocniejszy od g60.. no bo na r32 to mnie nie stac.. ;p A tak apropo.. te r32 to pochodza tylko z golfow V i IV co?
Jeszcze sie zastanawiam czy bede musial zmieniac zawiesznie na ten silnik.. bo kasta u mnie z zawieszeniem i ogolem to jest od 1.8 RP.. Zawieszenie raczej nie wytrzyma co.. noi czy duzo przeobki jest.. wydaje mi sie ze tylko mocowanie bedzie inne co.. hmm prosil bym o pomoc bo jestem troche zielony.. pzodrawiam
VR6 do mk2?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- xXxMaJKeLxXx
- Nowicjusz
- Kontakt:
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ziomus... na twoim miejscu nie rozpoczynalbym drugiego tematu z tym samym pytaniem... mowisz o silniku vr bo jest mocniejszy od g60, rzeczywistosc jest brutalna i wiekszosc vr6 nie ma 160 ps i doprowadzenie go do seri pochlonie 5..6 kola poniewaz tanie podzespoly nie pomoga wiec tylko najwyzsza polka do tego zestaw na swapa dalsze 5 ( ze skrzynia wiazka zawieszeniem itd) plus jakies nowe elementy ze 2 i do tego kolo 3 robota bo jesli zadajesz tak idiotyczne pytania sam tego nie zrobisz masz 15..16kpln na to?? :>
[ Dodano: Nie Gru 06, 2009 09:09 ]
moderatora prosze w przypadku usuniecia tego tematu o przeniesienie mojej wypowiedzi do porzedniego tematu.. dzieki
[ Dodano: Nie Gru 06, 2009 09:09 ]
moderatora prosze w przypadku usuniecia tego tematu o przeniesienie mojej wypowiedzi do porzedniego tematu.. dzieki
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.