www.maksor.plku_bi pisze:deKrzychu daj mi jakiś link do producenta tych magnetyzerów poczytam sobie
I jak juz pisalem zapraszam do lektury WRC styczen 2005..test w dziale TECHNIKA.str.6o
pozdrf
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
www.maksor.plku_bi pisze:deKrzychu daj mi jakiś link do producenta tych magnetyzerów poczytam sobie
eee wiesz co ja nawet nie wiem co to za gazeta...deKrzychu pisze:www.maksor.plku_bi pisze:deKrzychu daj mi jakiś link do producenta tych magnetyzerów poczytam sobie
I jak juz pisalem zapraszam do lektury WRC styczen 2005..test w dziale TECHNIKA.str.6o
pozdrf
skoro magnetyzery działają, a to w sumie niedrogi gadżet to czemu tego nie montują w autach fabrycznie???? z pewnością nie wpłynełoby to na cene autataz pisze:Magnetyzery działają. Przekonał się o tym mój znajomy. Kupił sobie magnetyzer maksor sport i założył go do skody felicji. Efekt po przejechaniu 1000km to to, że spalanie spadło tylko i wyłącznie na trasie o 0,9 litra na 100 kilometrów. Odczuł on też lepszą dynamike, ale prawie jest to niewyczuwalne. A najbardziej zdziwił się z tego, że na przeglądzie w salonie powiedzieli, że tak czystych spalin to nie widzieli jeszcze w felicji. Czyli coś w tych magnetyzerach jednak musi być. A jak macie zamiar juz montować to polecam walec neodymowy, który założycie na przewód paliwowy. Zapewni on wam lepsze namagnetyzowanie paliwa. Im magnetyzer dłuższym kawałkiem styka się z przewodem paliwowym tym lepiej. Niestety nie są mi znane wpływy tak silnego pola na działanie czujników i innych odbiorników samochodowych takich jak na przykład antena radiowa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 54 gości