Mk1 N-Grupa?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Dysponuje rarytasikiem w postaci ksiazki: Gert Hack "VW golf scirocco jetta tuning" ksiazka zostala wydana w 1983 roku ma 266 stron i jest w jezyku niemieckim, jezyk ten nie jest moja specjalnoscia jednak na podstawie diagramow i kombinowania ze slownikiem w reku wnioskuje ze ksiazka porusza wlasnie tematyke vw w sporcie miedzyinnymi opis uturbienie silnika EG wzmacniania budy, zawieszen, szpery przelozen skrzyn biegow, montazu gaznikow weber DCOE... duzo informacji tylko ze po niemiecku. Jestem z Poznania i moge udostepnic ta ksiazke celem zeskanowania przetlumaczenia i umieszczenia na forum a moze skany sa juz w sieci. KSIAZKA NIE JEST NA SPRZEDAZ !!
Michu-HST pisze:Dysponuje rarytasikiem w postaci ksiazki: Gert Hack "VW golf scirocco jetta tuning" ksiazka zostala wydana w 1983 roku ma 266 stron i jest w jezyku niemieckim, jezyk ten nie jest moja specjalnoscia jednak na podstawie diagramow i kombinowania ze slownikiem w reku wnioskuje ze ksiazka porusza wlasnie tematyke vw w sporcie miedzyinnymi opis uturbienie silnika EG wzmacniania budy, zawieszen, szpery przelozen skrzyn biegow, montazu gaznikow weber DCOE... duzo informacji tylko ze po niemiecku. Jestem z Poznania i moge udostepnic ta ksiazke celem zeskanowania przetlumaczenia i umieszczenia na forum a moze skany sa juz w sieci. KSIAZKA NIE JEST NA SPRZEDAZ !!
a jestes w stanie zeskanowac całośc?
Widze ze niema zainteresowania wiec niewiem czy mam to dalej skanowac jak narazie 100 stron jest zeskanowane wiec niedlugo bedzie calosc dostepna Na rozgrzewke turbo kit do k-jetronika Turbo kit
To jeszcze nic...
Oto strony po których włosy stanęły mi dęba!! I pełna homologacja - oryginał ksero do mk1!!!!!!!!!!!!!!!!! MASAKRA:
http://www.vwmotorsport.com/vwtech/vwtech.asp
TU ZNAJDZIESZ WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oto strony po których włosy stanęły mi dęba!! I pełna homologacja - oryginał ksero do mk1!!!!!!!!!!!!!!!!! MASAKRA:
http://www.vwmotorsport.com/vwtech/vwtech.asp
TU ZNAJDZIESZ WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wschodnia Strefa Rajdów
www.rajdowiec.pl
www.rajdowiec.pl