pomocy:) syncro
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
wyjm stare pomierz i do sklepu z czesciami lec i dovbierz podobne moga byc pojedyncze nawetcycusxxl pisze:to nie sa do syncro , golfiarz ma racje. z tego co juz zobaczylem to jest ich az 4 pomocy
mam uzywki w stanie dobrym tylko poco 2 razy wyjmowac niewiem ile pochodza w auvcie jescze 1 kpl trzymam na zapasie do siebie
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nic nie trzeba bo mi i gulowi robili TAZ, ale moze sie okazac ze nagle nie maja.... co do zamiennikow to jest zbyt proste zeby podawac rozwiazanie na tacy
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
evolution pisze:nic nie trzeba bo mi i gulowi robili TAZ, ale moze sie okazac ze nagle nie maja.... co do zamiennikow to jest zbyt proste zeby podawac rozwiazanie na tacy
z tego co mi wiadomo maj tylko w ofercie tylne tulejki do syncro do wachaczy bo od nich bralem a tej podwojnej w belke co przykreca sie do lap niemaja
ale zapytam jescze raz
co do podawania zamiennikow to niemam kiedy przestudiowac katalogu hansa praisa i pewnie bym dobral cos
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7