MKII 1.6 PN dolot od Węglarskiego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
to barzo udany silnik. Mam golfa od 2 lat i poza wymianą pompy i dupereli typu pasek klinowy i inne materiały eksploatacyjne, nic się złego z silnikiem nie dzieje. Poza tym mało pali:) Fakt, że to tylko 1,6. Dlatego duszę z niego ile można..., ale w granicacch rozsądku i rozważnie;)Kapibara pisze:to gratulacje, dobrze ze ktos probuje jeszcze cos wydusic z PN-ki
- Kapibara
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mialem PN-ke i mam odrobinke odmienne zdanie ale nei za duzo. jesl ici gaznuik nei nwala to tylko sie cieszyc pozdrowejlantf pisze:to barzo udany silnik. Mam golfa od 2 lat i poza wymianą pompy i dupereli typu pasek klinowy i inne materiały eksploatacyjne, nic się złego z silnikiem nie dzieje. Poza tym mało pali:) Fakt, że to tylko 1,6. Dlatego duszę z niego ile można..., ale w granicacch rozsądku i rozważnie;)
- Kapibara
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zuko pisze:Kapibara, pchnales PN'ke? Zdarada a mialbyc drag PN vs PN - za kare lykne twoje GTD moim super bolidem. Musze tylko uklad wydechowy przerobic, a pozatym to chyba neu mk2 kupie.
noe niestety nei doczekalem sie a dlugo czekalem ale cienbie na zadnym spocie nei bylo. teraz mzoe byc wyscig PN vs SB. tobie pewnei pnka dobrze chodzi ja jak sprzedawalem i zaraz popodpisaniu umowy zaczela gasnac hehehe dramat.
- golfiacz1.8
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- squoka
- Mały gagatek
- Kontakt:
poczytałem sobie ten temacik i powiem wam tak...
kumpel ma RPka i zalozyl sobie jakies 2-3 miesiace temu kompletny dolot i wydech od katalizatora weglraskiego...
dolot jest praktycznie identyczny jak ten opisany,a wydech to 2 tlumiki jak to nazywa Weglarski N-grupowe,gadaja bardzo ciekawie musze przyznac...srednica rur pozostala seria 50mm bo to w zupelnosci wystarczy do seryjnego silnika...
i powiem wam ze czuc roznice pdczas jazdy.nie jest ona moze jakas powalajaca,ale silniczek lepiej pracuje od nizszych obrotow
wiec 1000zł wydane u Weglarskiego sie oplacilo moim zdaniem
kumpel ma RPka i zalozyl sobie jakies 2-3 miesiace temu kompletny dolot i wydech od katalizatora weglraskiego...
dolot jest praktycznie identyczny jak ten opisany,a wydech to 2 tlumiki jak to nazywa Weglarski N-grupowe,gadaja bardzo ciekawie musze przyznac...srednica rur pozostala seria 50mm bo to w zupelnosci wystarczy do seryjnego silnika...
i powiem wam ze czuc roznice pdczas jazdy.nie jest ona moze jakas powalajaca,ale silniczek lepiej pracuje od nizszych obrotow
wiec 1000zł wydane u Weglarskiego sie oplacilo moim zdaniem
www.wolfsgruppe.com