1.Wkładam wałek asymetryczny schricka 268/276 i ustawiam rozrząd na znaki fabryczne,ale prosze mi podpowidziec jak mam ustawic zapłon ile stopni?
2.Regulator cisnienia weeber - jak to sie zakłada? moj jest przykrecany do listwy wiec jak to połaczyc by działało?Jak wyjme mój to zostanie dziura w listwie.
Silnik PG - G60
3.Rozbrałęm kompa bo podmieniałem scalaki i na map sensorze był napis 200kpa czyli mapsensor jest do 2 barów tak?
Silnik PG - G60
Wałek SCHRICK ustawienia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ad3 map jest do 1 bar ( 100 kpa doladowania plus 100 podcisnienia)
ad2 na zewnatrz na przewodach, tylko po co regulator... wtryski wsadz 300
ad1 tak jak przykazal producen softu pod walek
ad2 na zewnatrz na przewodach, tylko po co regulator... wtryski wsadz 300
ad1 tak jak przykazal producen softu pod walek
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Wtryski mam szare 0280 150 923 319cc/m ,a regulator chce podłaczyc bo jak mi bedzie ubogo na wysokich obrotach to bede chciał zwiekszac cisnienie.
Regulator mam wpiac w obwód na wyjsciu z listwy tak? i podpiąc go pod wyjscie z regulatora na listwie czy tamtego wywalic.Niech mi to ktos rozrysuje lub jakas fote pokaze bo za chiny nie moge pojąc
Regulator mam wpiac w obwód na wyjsciu z listwy tak? i podpiąc go pod wyjscie z regulatora na listwie czy tamtego wywalic.Niech mi to ktos rozrysuje lub jakas fote pokaze bo za chiny nie moge pojąc
[img]http://forum.vwgolf.pl/images/photos/d9acee05471a6c296a0c6.jpg[/img]
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
pompa ci nie wydoli zwiekszania cisnieia... poczytaj podwieszony temat o pompie paliwa wiec sobie odpusc... lebiej jest zwiekszac wtryski a te do 240 spokojnie dadza rade
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT