Podczas składania wyszedł jakis babol

.
Mechanizm zmiany biegow przykrecanu w tunel srodkowy nie pasuje rozstawem otworów ,ale 10 min roboty i wszystko gra.Linki sie ładnie mieszcza w tunelu nie ma tragedii.
Po zamontowaniu silnika do budy od 1.6 była to wersja GL zamontowałem przednia belke i ten nosnik gdzie sie powinna opierac chłodnica.Belke i nosnik wstawiłem z G60 .Do nosnika były przykrecone takie tulejki pod cycki montazowe od IC ,a przed IC wstawiłem chłodnice tzn probowałem wstawic bo sie okazało ,ze brakuje mi jakis 3 cm

i kompresor wadził o chłodnice

.Sprawe juz rozwiazałem poprzez wysuniecie IC przez co powstało wiecej miejsca na chłodnice .
Moje pytanie jest jest proste.Czemu to nie pasowało?
ps.Jezeli ktos nie ma orginalnej chłodnicy pod duzy IC od G60 to polecam takie rozwiazanie :
http://www.esklep.info-gol.com.pl//chlo ... 21db4736f5
Chłodnica ta pasuje idealnie pod otworki w IC przez co mozna ja przykrecic i robi sie wiecej miejsca.Jest mały szkopuł srednica króćca jest 35mm przez i trzeba sie troche z wezami
pobawic.
W mojej instalacji elektrycznej nie miałem kostki do elektrycznych lusterek( taka okrągła wtyczka) .Instalacja od lusterek została ta z rocznika 88r na okrągła wtyczke.Z tej instalacji jest 1 kabel zółtoczarny cienki na 1 wtyk.Czy to jest +? Jest jeszcze jeden kabel gruby biały z zielonym paskiem(albo odwrotnie) był on wpiety do kostki ktora szła do wtyczki ze skrzynki 88r. Odciąłem go od starej instalacji czy ten kabel tez do +?