Witam,
Pisałem już o tym na pl.misc.samochody, ale chciałbym dostać konkretniejsze informacje.
Mianowicie byłem ostatnio u mechanika a ten stwierdził że mam metalowy przewód powietrza od filtra (dokładnie to od czujnika przepływu) do intercollera co ponoć jednoznacznie świadczy o tym, że auto było "tuningowane". Jak sie ten przewód nazywa? Jak sprawdzić czy miałem coś jeszcze robione? Np turbina czy chip-tuning? Tylko hamownia czy vag-iem też coś zobaczę?
Pozdrawiam
Jarek
vw bora, ASZ
tuningowana bora?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: tuningowana bora?
niektore asz i arl miały aluminiowe duzej srednicy doloty filtr - turbo, jest to seria zaden tuningJarek_B pisze:Witam,
Pisałem już o tym na pl.misc.samochody, ale chciałbym dostać konkretniejsze informacje.
Mianowicie byłem ostatnio u mechanika a ten stwierdził że mam metalowy przewód powietrza od filtra (dokładnie to od czujnika przepływu) do intercollera co ponoć jednoznacznie świadczy o tym, że auto było "tuningowane". Jak sie ten przewód nazywa? Jak sprawdzić czy miałem coś jeszcze robione? Np turbina czy chip-tuning? Tylko hamownia czy vag-iem też coś zobaczę?
Pozdrawiam
Jarek
vw bora, ASZ
Re: tuningowana bora?
I wierz tu człowieku mechanikom...Borys pisze: niektore asz i arl miały aluminiowe duzej srednicy doloty filtr - turbo, jest to seria zaden tuning
Dzięki za inf:)
Pozdrawiam