Witam! GOLFIARZY :D
Mam pytanko! Mam Golfa 1.8 CL z 92' roku 75KM... ja bym KCIALEM cos wiecej z niego wycisnac co robic !? komputer zmienic ? katalizator wydupic ? a moze silnik ?
POMOCY ::):)
GOLF 1.8 ? moze wycisnac sie da COS wiecej !?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Re: GOLF 1.8 ? moze wycisnac sie da COS wiecej !?
ta silnik to by mi sie przydal taki 2 litry albo 2 osiem nie mylic z JEDEN OSIEM L :)a moze komputer zminic, zmodyfikowac ? HĘ ?
gtx pisze:Silnik
- golfiacz1.8
- Mały gagatek
- Kontakt:
witaj, tak ja radza koledzy najlepiej zmienic caly silnik, komp i katalizator na nic sie nie zdarza, chyba ze przerobki silnika zeby podkrecic do 90 kucykow. Ja mam taki sam silniczek jak Ty i narazie nic przy nim nie robie, zmienilem kiedys kompa ale za duzo to nie dalo wiec wrocilem do starego i jak narazie jestem bardzo zadowolony z tego silniczka choc przyznam szczerze ze czasem brakuje troche mocy Pozdrawiam
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: GOLF 1.8 ? moze wycisnac sie da COS wiecej !?
Kolego poszukaj w arhiwum i w dziale faq tam jest maaasa teztu na ten temat,mariuszdlu1 pisze:Witam! GOLFIARZY :D
Mam pytanko! Mam Golfa 1.8 CL z 92' roku 75KM... ja bym KCIALEM cos wiecej z niego wycisnac co robic !? komputer zmienic ? katalizator wydupic ? a moze silnik ?
POMOCY ::):)
www.vrservice.pl