Chip tuning - slask
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- paolo
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Chip tuning - slask
Witam,
znacie jakies sprawdzone firmy zajmujace sie chip tuningiem na slasku? Najlepiej ktos kto zrobi mi program pod moj samochod. Oczywiscie jak najtaniej
Mam jednego goscia ktory chce mi wgrac program za 1000 zlotych, ale nie ma nawet hamowni wiec bede mial chipa bezpapierka
znacie jakies sprawdzone firmy zajmujace sie chip tuningiem na slasku? Najlepiej ktos kto zrobi mi program pod moj samochod. Oczywiscie jak najtaniej
Mam jednego goscia ktory chce mi wgrac program za 1000 zlotych, ale nie ma nawet hamowni wiec bede mial chipa bezpapierka
chip tuning
To co to za warsztat?Zajmuje sie tuningiem alektronicznym i nie ma hamowni?Chalupnik?Moze montuje to jeszcze pod blokiem?Pewnie kupuje na allegro "to" i zarabia :http://allegro.pl/show_item.php?item=62352099 (Jak nie idzie to wejsc na Allegro i wyszukac nr aukcj 62352099 Pozdrawiam
Moj KumPeL Lena seria 90 przerobił w Composporcie firma jest z bielska bilej ale Hamuja i wgrywja w Krakowie. Chip i wieksze wtryski 140KM i 300 moment, jak byslismy tam to koles mowil ze mozna wiecej ale sprzegło padnie za to zapłacil 2tys ma znizke Klubowa. wiec mysle ze za 1300-1400 cos sie wykombinuje. Seat był hamowany 3 albo 4 razy seria miala gratisa 9KM Pozniej po wtryskach 125KM nastpnie po wirusie 140. Włąsciciel tej firemki ma ibize seria 90 a teraz 205. Sam widzialem wykres z hamowania. Takze jak chcesz to na jutro bedziesz mial nr tel i sie dogadasz z chlopam. Pozdro
- paolo
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no ja tez mam motor ALH to jest ten juz ze zmienna geometria lopatek turbiny ale tylko 90 km. A wykresik leona ALH ze zmienionymi wtryskami widzialem kiedys na pewnym forum. Moc silnika cos 149 km a na kolach ponad 120 i to bylo na obnizonym sofcie bo sprzeglo padalo tylko nie wiem z czego wtryski mial ?