Nikt sie nie chwali wynikami bo nic z tego nie wyszloJayT pisze:blowup, minęło już ponad pół roku - i co z tym chipem?

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Być może, ale robienie za taką kasę programu mija się z celem. Poza tym zmiana softu nie wiele da z seryjnym wałkiem od AAMa, który strasznie muli. Wiem, bo u mnie po założeniu ECU z ABSa (w końcu tam jest lepszy program) na seryjnym wałku samochód na benie przy gazie wciśniętym do deski nie przyspieszał nawet tak jak przy seryjnym ECU.Kwiatoshi pisze:moim zdaniem to jest wykonalne samym programem (mam na mysli prawdziwe strojenie) na silniku ktory trzyma serie.
Jak większość na forum...Kwiatoshi pisze:w chipy tgz. "gotowce" mocno powątpiewam.
Wielu myślało o gotowcach, ale nie widziałem by ktokolwiek się pochwalił.Kwiatoshi pisze:Ale gdyb koś pokazal ja wyglada wykres z hamowni.... moze bym zmienił zdanie.
Albo nie zrobił tego o czym mówił, albo nie mierzył rezultatów, albo wyszła kupa. Ludzie rzadko się wracają do sprawy, jeśli się nie uda.a temat zdechł śmiercia naturalną. autor chyba o nim zapomniał
A ja wałek od 2E i się nie chwalę...Kwiatoshi pisze:a ja mam wałek od rp/abs ale nie mam sterownika, jak kupie storownik to pewnie bedzie hamownia takze pochwale sie wynikami
Nie wiem czy pierwszy shamowany, ale pierwszy, który pokaże to na forum.Ale za to bedziesz chyba pierwszy, ktory pokaze wynik shamowanego AAM i to jeszcze po modach. Powodzenia
Uaktywniony.Bedzio Mk3 pisze:edit: CHKDSK, uaktywnij link do ogloszenia, znajdujacy sie w podpisie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości