Gofik II 1.8 16V
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Golf GTi
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Gofik II 1.8 16V
Witajcie , kupilem sobie wlasnie Golfa GTi o mocy 139 PS silnik KR bez katalizatora , na dziendobry spalilem sprzeglo resta ok . Tera do rzeczy ile takie cos ma jechac , najlepiej niech napisze ten co ma , lub jedzdzil , zona jechala moim 200 na 4 (nie mam prawka) |:(, czy to ok , a tak wogole co mozna w tym silniku zrobic zeby lepiej jechal??? , ile jedzie max nie wiem , narazie kupilem se hamulce Brembo , i robie zawieche , bo tuleje to wywlenia , piscie ludzie co by tu zrobic , interesuje mnie to czy sprezarka wirowa z g-60 podejdzie??
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Gofik II 1.8 16V
pojedzie tyle ile da rade czyli pociagnie na ostatnim biegu do obrotów takich przy których ma moc max. ok 215/220 w zaleznosci od rozmiaru kół, i zastosowanej skrzyni biegów, na 2Y ok 220.Golf GTi pisze:Witajcie , kupilem sobie wlasnie Golfa GTi o mocy 139 PS silnik KR bez katalizatora , na dziendobry spalilem sprzeglo resta ok . Tera do rzeczy ile takie cos ma jechac , najlepiej niech napisze ten co ma , lub jedzdzil , zona jechala moim 200 na 4 (nie mam prawka) |:(, czy to ok , a tak wogole co mozna w tym silniku zrobic zeby lepiej jechal??? , ile jedzie max nie wiem , narazie kupilem se hamulce Brembo , i robie zawieche , bo tuleje to wywlenia , piscie ludzie co by tu zrobic , interesuje mnie to czy sprezarka wirowa z g-60 podejdzie??
wszysko mozna przeliczyc
sprezarka wirowa podejdzie ale to nie takie proste jak sie wydaje,
www.vrservice.pl