chip z allegro
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
chip z allegro
Przeglądając allegro natknąłem sie na taką aukcje...
http://www.allegro.pl/item254234385_chi ... _90hp.html
czy ktoś miał doświadczenia z takim "wynalazkiem" jak to sie ma do faktycznej mocy, mom. obr. czy spalania no i oczywiście jak wpływa na silnik jego żywotność??
http://www.allegro.pl/item254234385_chi ... _90hp.html
czy ktoś miał doświadczenia z takim "wynalazkiem" jak to sie ma do faktycznej mocy, mom. obr. czy spalania no i oczywiście jak wpływa na silnik jego żywotność??
Ostatnio zmieniony wt paź 23, 2007 08:18 przez piotr_5, łącznie zmieniany 1 raz.
Lipa, lipa, lipa i jeszcze raz LIPA! Allegro + Chiptuning = LIPA!
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
- 1986bartek
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Hmmm panowie lipa lipa lipa jakies strojenie do silnika.... wszystkie softy pod seryjne mody w wiekszosci sa tylko i wylacznie wkladami zrobionymi dawno dawno temu ... :green_fuck: za strojenie pod kakretny mod to cena zabija uwiezcie.... a wiele firm nb bartec (wszystko do g40 g60 vr6) sprzedaje wklady i wcale nie sa lipa co do samej aukcji to na takie przyrosty w wolnossaku napewno bym nie liczyl.... za ta kase wloz wkladke KN i wywal kata i zbieraj na walek
[ Dodano: Pon Paź 29, 2007 6:03 pm ]
i nawet GTO sprzedaje wklady
[ Dodano: Pon Paź 29, 2007 6:03 pm ]
i nawet GTO sprzedaje wklady
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no nie przesadzaj... ja do kazdego digi robie po jezdie probnej typowy soft.. nie ma dwoch identycznych ( plus taki ze jakby co to latwo mi stwierdzic kto kopiowal ). bo kopie zapasowe mam ( przyaja sie na ten przyklad gdy walnie aternator i ecu sie wysra a eprom zjara jedna taka acja byla juz... )
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.