skończyłbyś z tymi idiotyzmami...to znaczy ze jestescie "rasa wyzsza"?
co do sposobu odbioru mojej wpowiedzi to ... Ty odebrałeś to "tak" inni pewnie troche inaczej, ale niech ci będzie i fak faktem, ze takie uniwersalne wydechy to słabe rozwiązanie, a wiem to z kilku źródeł, m.in. rozmowa z p. Węglarskim, który twierdzi ponadto iż wydechy dedykowane niesą tak dobre jak wydechy robione "pod" silnik przez profesjonalne firmy [moim zdaniem ma calkowita racje - nikt nie robi dedykowanych zestawow WRC -taki przykład], ponadto rozmowa z p. Chojnackim, rozmowa z wspomnianym kilka postów wyżej właścicielem Bar-Tek Motorsport i wyniki pomiarów z testów p. Chojnackiego!!...walisz texty w stylu ja bym tego badziewia nie zalozyl. mozna bylo napisac moim zdaniem to slabe rozwiazanie i oczywiscie uzasadnic swoja wypowiedz. szanuj opinie innych a oni beda szanowac twoja
Myśle że argumentów starczy.
Co do poszanowania opinii ... napisałem tylko że to "podejście mało profesjonalne" i napisałem kiedy bym ja 'tak' postąpił, więc ja tu obraźliwych treści nie widze...
Pozdro
PS. "okog60" - napisał ci niezły text :> no i nawet zrobił to co ja, czyli porozmawiał z p. Węglarskim :> he he jeszcze raz pozdro!