http://allegro.pl/item251742623_wzmacni ... d_rpm.html
Co o tym sądzicie? Myślę sobie to zakupić do mojego MK II, lecz przed zakupem zapytam się czy w ogóle warto wydawać na to kasę.
Wzmaczniacz siły hamowania do MK II
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Chyba nie wiesz o co chodzi. To "urządzenie" to tylko magazyn podciśnienia do serwa, nic więcej. Przydaje się w niektórych sytuacjachagrala pisze:Ja bym tego nigdy nie zalozyl - takie opaski zaciskowe na wezu w ktorym jest plyn hamulcowy pod cisnieniem- to chyba dla kamikadze
Gdzie w samochodzie sa takie opaski w ukladzie hamulcowym? - nigdzie bo od tych przewodow zalezy bezpieczenstwo
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Ja myslalem ze to jest do plynu hamulcowegotoffic pisze:Chyba nie wiesz o co chodzi. To "urządzenie" to tylko magazyn podciśnienia do serwa, nic więcej. Przydaje się w niektórych sytuacjachagrala pisze:Ja bym tego nigdy nie zalozyl - takie opaski zaciskowe na wezu w ktorym jest plyn hamulcowy pod cisnieniem- to chyba dla kamikadze
Gdzie w samochodzie sa takie opaski w ukladzie hamulcowym? - nigdzie bo od tych przewodow zalezy bezpieczenstwo