golf mk3 swap KR pytanie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
golf mk3 swap KR pytanie
witam mam pytanie czy teb silnik podchodzi bez przeróbek mocowań mój silnik to 1.8 ABS i czy skrzynia pasuje kolega rozbił takiego i mam możliwość kupienia
Ostatnio zmieniony śr wrz 26, 2007 20:06 przez MłodyGT, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: golf mk3 swap KR pytanie
Bedzie pasowac,skrzynia od abs-a tez podejdzie ale lepiej dac od 16v inne przelozenia.MłodyGT pisze:witam mam pytanie czy teb silnik podchodzi bez przeróbek mocowań mój silnik to 1.8 ABS i czy skrzynia pasuje kolega rozbił takiego i mam możliwość kupienia
Ostatnio zmieniony śr wrz 26, 2007 20:14 przez gtx, łącznie zmieniany 1 raz.
Cala wiazke elektryczna z silnika musisz dac od kr-ki bo w tym wypadku z abs-a nic nie podejdzie.jakie beda koszta remontu to zalezy glwonie od tego czy sam bedziesz robil czy dajesz do mechanika.MłodyGT pisze:a jak z komputerem i resztą co jeszcze potrzebuje od KR'a?jaki bedzie koszt remontu takiego silnika?gtx pisze:Bedzie pasowac,skrzynia od abs-a tez podejdzie ale lepiej dac od 16v inne przelozenia.
gtx pisze:Cala wiazke elektryczna z silnika musisz dac od kr-ki bo w tym wypadku z abs-a nic nie podejdzie.jakie beda koszta remontu to zalezy glwonie od tego czy sam bedziesz robil czy dajesz do mechanika.
no sam raczej nie bedę robił wiec muszę dać do mechanika i nie wiem jaki będzie koszt takiego remontu...
- Bula88
- Forum Master
- Kontakt:
no to troche Cie szarpnie ten SWAP, mechanik troche sobie policzy za robocizneMłodyGT pisze:no sam raczej nie bedę robił wiec muszę dać do mechanika i nie wiem jaki będzie koszt takiego remontu...
sam teraz robilem SWAPa ale tylko na PF i powiem Ci nie jest to takie trudne, przedewszytskim odpowiednie miejsce i sprzet!