Tłumik sportowy do Golfa 3
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
witam , nareszcie juz po testach , mam juz caly wydech zrobiony i przetestowany. Moge powiedziec ze w 1,8 ABS na jednopunkcie wydech jest GLOSNY ! srednica 50 mm. Wywalony srodkowy , koncowka km mugen . Katalizatora boje sie ruszyc bo juz teraz naprawde daje po uszach ! Szczerze mowiac zastanawiam sie jak go troche wyciszyc . chyba sie nie obejdzie bez jakiegos srodkowego . Dopiero wtedy wywale kata . na niskich obrotach jest naprawde glosny , przy wyzszych troche sie uspokaja. w kabinie da sie wytrzymac choc nie wiem czy na tylnym siedzeniu mozna konfortowo podruzowac . RACZEJ WATPIE . Minimalnie lepiej wkreca sie na obroty, choc moze to byc tylko zludzenie . z pewnoscia da sie wystrzelic ziemniakiem na calkiem ladna odleglosc , sprawdzalismy z kumplami. po wypiciu kilku piwek rozne pomysly przychodza do glowy . stojac 0.5 m od rury wydechowej czyc odczuwalny podmuch . Taki wydech to juz chyba dla ekstramalnych fanow glosnych samochodow , ja chyba dorzuce jakis srodkowy .
DOLANCZAM KROCIUTKI FILMIK jest w formacie jpg trzeba go sciagnac , bedzie udostepniony przez jakis czas , niestety slabo slychac bo nagrywane na aparacie , trzeba wziasc poprawke ze jest glosny , szczegulnei jak doda sie gazu http://83.16.192.58/~michal1/MVI_0568.avi
DOLANCZAM KROCIUTKI FILMIK jest w formacie jpg trzeba go sciagnac , bedzie udostepniony przez jakis czas , niestety slabo slychac bo nagrywane na aparacie , trzeba wziasc poprawke ze jest glosny , szczegulnei jak doda sie gazu http://83.16.192.58/~michal1/MVI_0568.avi
Ciesze sie. Mi tez sie zaczelo podobac i to bardzo. Na poczatku bylem troche przerazony glosnoscia, ale im dluzej jezdze tym bardziej mi sie wkreca ten dzwiek. Nie jest w cale taki glosny. Jak radyjko podkrece na -30db to praktycznie go w srodku nie slychac. Raz sobie zglasniam, zeby posluchac basiku ze skrzyni, a raz sciszam, zeby posluchac basiku z wydechu Jestem zadowolony, ze to zrobilem. Jakbym drugi raz mogl wybierac to tez bym sie zdecydowal. Musze tylko cos jeszcze zrobic z katalizatorem. Ciekawe czy jest u mnie sada lambda, a jesli jest to przed czy za katem, wiecie moze? Mam golfa z XII 93'.
STOP dziurom na drogach!!!