mk3 abs 1.8 wydech
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
mk3 abs 1.8 wydech
co sądzicie o tym tym tłumiku http://www.allegro.pl/item219028584_tlu ... _lata.html opłaca się czy szukać czegoś innego?
A czego od tego tłumika oczekujesz? Mocy Ci nie doda, a warczeć to będzie jak każdy inny pseudo sportowy wydech z allegro.MłodyGT pisze:a co proponujesz?
Wg mnie dwururka do MK3 ma się jak pięść do oka, IMHO na Mk3 najładniej prezentuje się taka pucha z nierdzewki ewentualnie prosta bez zakrzywienia.
Pozdrawiam
dzikgtc
dzikgtc
Ja zamiast kata dałem strumienice, po tym jakby troszeczkę szybciej się wkręcał na obroty ale może to był efekt placebo. Jak masz silnik pure seria to wytnij kata i wspawaj zwykłą rurę, a kata sprzedaj.MłodyGT pisze:no taką akurat mam teraz no że mocy nie da to wiem chciałem coś głośniejszego bo mój jakiś cichy jest...a co dać zamiast kata?
Żeby było głośno to zrób przelot i na koniec ten tłumik co masz. Osiągniesz zamierzany efekt bez dodatkowych kosztów.
Pozdrawiam
dzikgtc
dzikgtc
Kat daje 300zł jak się go sprzeda oraz to że jak się przytka to silnik może mieć muła. Kup strumienicę w obudowie od kata i będziesz miał po problemie...MłodyGT pisze:no z tego co wiem to kat g...o daje słyszałem o jakiejś komorze dekompresacyjnej nie wiem czy to by nie było lepsze wiesz tyle że chciałbym żeby wyglądało że kat jest...
Na seryjnym silniku + seryjnym wydechu strumienicą i końcówką nic nie osiągniesz (piszę Ci to po raz 2) Jak chcesz warczeć to zrób to co mówiłem wcześniej.
Ostatnio zmieniony sob lip 28, 2007 00:45 przez dzikgtc, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam
dzikgtc
dzikgtc