oto poglądowy obrazek kata
[ Dodano: 21 Cze 2007 22:13 ]
Halik82 pisze:Ale chyba wszystko bedzie lepsze od tego pierdzenia jakie teraz mam....
Napewno będzie lepsze
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Halik82 pisze:Ale chyba wszystko bedzie lepsze od tego pierdzenia jakie teraz mam....
ThomasGTI16V pisze:nie rozumie tego?? ja wspawałem rurke przelotowa i kata wywaliłem a sonda zostala na starym miejscu oryginalnie w kolektorze wydechowym jest i tez własnie mam taki dżwiek pierdzący może mi to ktoś wytłumaczyć na spokojnie o co kaman oprócz tego mam srodek tłumik oryginalny i tył remusa 2 rura:] z góry THX
Tak dokładnie pierdzenie pojawiło się po wycięciu kata i wstawieniu rury przelotowej co mam zrobić żeby nie oddawał tego śmniesznego głosu pierdzenia? chce żeby buczał tak basowo:]mmaniek8 pisze:ThomasGTI16V pisze:nie rozumie tego?? ja wspawałem rurke przelotowa i kata wywaliłem a sonda zostala na starym miejscu oryginalnie w kolektorze wydechowym jest i tez własnie mam taki dżwiek pierdzący może mi to ktoś wytłumaczyć na spokojnie o co kaman oprócz tego mam srodek tłumik oryginalny i tył remusa 2 rura:] z góry THX
Bo u ciebie w 16v sonda jest w kolektorze a u nas w 2E w katalizatorze
"pierdzenie" pojawiło się po wyjęciu kata???
ThomasGTI16V pisze:czyli jak ja mam sonde w kolektorze wydech na końcu to dac ją w miejsce gdzie był kat a teraz jest rura ?? wspawać sonde dalej w rurke ??? może wytłumczyć ktoś czemu pierdzi???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości