Tłumik sportowy do Golfa 3
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Prozak, skoro nie bylo Twoim zdaniem zbyt glosno to wezme ta strumionke.
Kal-el tlumik ala mugen planowalem KMa, ale zainteresowales mnie ta firma Lorbi. Moge za te 250zl zamowic u nich tlumik konkretnie do golfa 3, a oni tak go zrobia ze montaz bedzie tak prosty jak np. dedykowany tlumik ultera, a nie uniwersalny, w ktorym trzeba dorabiac zaczepy itp.?
Kal-el tlumik ala mugen planowalem KMa, ale zainteresowales mnie ta firma Lorbi. Moge za te 250zl zamowic u nich tlumik konkretnie do golfa 3, a oni tak go zrobia ze montaz bedzie tak prosty jak np. dedykowany tlumik ultera, a nie uniwersalny, w ktorym trzeba dorabiac zaczepy itp.?
STOP dziurom na drogach!!!
Oto i link http://www.lorbi.com.pl/tlumiki.htmlazizi pisze:masz jakiś link do stronki lub gdzie można nabyć produkty tej firmy?
tłumiki
Dawno nie zalądałem na ten rozdział forum.Jak mogę coś podpowiedzieć to do tłumików ,,Lorbiego " nie ma gotowych zaczepów,lecz przy dospawywaniu tłumika do rury można też dospawać przecież zaczep.Tak było w moim przypadku.To mała firma więc nie mają chyba człowieka od czytania poczty.Najlepiej zadzwonić,kontakt dobry.Pisemnej gwarancji nie otrzymuje się chyba na produkty,lecz zajmują się tym od jakiegoś czasu i sądze,że wiedzą co robią.Wiem,że mają klientów,Właściciel firmy dużo ma artykułów(pisemnych) w gazecie ,,Auto tuning świat".Zna się na rzeczy.Ich produkty mają strasznie konkurencyjną cene dlatego sam się tym zainteresowałem(trudno nie zwrócić uwagi).Rada to niebezpieczny podarunek,więc chcę tylko udzielić info. zainteresowanym.Ja wyboru nie żałuje,a zakup był tani.Ich tłumiki są dopasowywane do silników,więc nie są to ryczące uniwersalne wiadra.Mój nie jest głośny(nie słychać mnie jak wracam do domu hahahaha),ma gardłowy bassowy pomruk.I o to mi chodziło.Pozdro.
jak czytam takie glupoty to pisac mi sie odechciewa a moze to byl kumpel kumpla ktorego ciotka babki miala syna i jego brat to powiedzial co??lolo_golf pisze:Ja powiem tylko tyle na temat tłumików KM-a ,ala mugenów itp.Kumpel miał taki w tigrze(wydech cały przelotowy tylko koncowy tłumik) i rozpadł mu sie po roku Teraz juz dosyc dlugo jezdzi na Ulterze za którego dał 300zł i ja chyba też taki kupie
powiedz czy to byla buczalka KM czy ala mugen zapewne odpowiesz ze nie wiesz a to zdecydowanie wielka roznica
kto hamuje ten przegrywa
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Siedze juz w tych "tuningach" troche a tą tigrą sam jeździlem i nie jest to opowiesc stryjka babki mojej siostry tylko jak jechałes tym samochodem to na maxa radia prawie nie bylo slychac i nie dlatego ze bylo to jakies badziewie tylko fachowo zrobiony układ wydechowy-tyle ze tylko z koncowym tlumikiem sportowym(kazdy ma inny gust)
A tłumik był dokładnie ten:
....i tak jak mówie szlak go trafił dośc szybko
Nie ma sie co bulwersować bo przedstawiam tylko moje doświadczenia, jak komuś się podoba to prosze bardzo ale ja go już nie kupie
A jak jeszcze ci mało to było konkretnie to auto i TEN TŁUMIK!
Sory ale denerwują mnie troche tacy kolesie jak ty-"wyżej sra niż ma"
A tłumik był dokładnie ten:
....i tak jak mówie szlak go trafił dośc szybko
Nie ma sie co bulwersować bo przedstawiam tylko moje doświadczenia, jak komuś się podoba to prosze bardzo ale ja go już nie kupie
A jak jeszcze ci mało to było konkretnie to auto i TEN TŁUMIK!
Sory ale denerwują mnie troche tacy kolesie jak ty-"wyżej sra niż ma"
a moze powiesz dlaczego ten tlumiczek po 2 latach jazdy i roku lezenia nie ma grama rdzy??
ja mialem kompletny uklad przelotowy z koncowym mugenem i jakos robilem trasy po 200km a radyjko slyszalem bez problemu zadnego kilka osob juz zalozylo ten tlumiczek jak narazie nikt sie nie wyrazil negatywnie na jego temat poczytal bys to bys wiedzial
ja mialem kompletny uklad przelotowy z koncowym mugenem i jakos robilem trasy po 200km a radyjko slyszalem bez problemu zadnego kilka osob juz zalozylo ten tlumiczek jak narazie nikt sie nie wyrazil negatywnie na jego temat poczytal bys to bys wiedzial
kto hamuje ten przegrywa