co zmienic zeby byl oszybciej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- SzafaTczeVW
- Ma gadane
co zmienic zeby byl oszybciej
co mozna zrobic w mk3 zeby podniesc moc stosunkowo nie wielkim kosztem bo ja myslalem nad:
zmanom zawieszenia
zmianom ukladu hamulcowego
zmiana calego ukladu wydechowego łącznie z kolektorem
zmiana ukladu dolotowego
zmiana boxa ,,mapa paliw''
magnetyzer
ewentualnie sprezarka
przy takich modyfikacjach co trzeba jeszcze zmienic by kochanie sie nie rozpadlo i starczylo mu serduszko na dluge kiloomerty
zmanom zawieszenia
zmiana calego ukladu wydechowego łącznie z kolektorem
zmiana ukladu dolotowego
zmiana boxa ,,mapa paliw''
magnetyzer
ewentualnie sprezarka
przy takich modyfikacjach co trzeba jeszcze zmienic by kochanie sie nie rozpadlo i starczylo mu serduszko na dluge kiloomerty
-
- Forum Master
- Kontakt:
tym porawisz bezpieczenstwo nie osiągizmanom zawieszenia

Reszta jak najbardziej ale tylko przemyślane kompozycje, na temat magnetyzera się nie wypowiadam bo nie chce wtopić

Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
jak chcesz turbo sprężarke to przyszykuj 8 tysięcy minimum jakbyś sam robił , mówię tu o soft turbo . Jak chcesz więcej to musisz kupić kute części co nie należy do tanich tylko big drogich rzeczy . Do tego wyregulowanie auta itp. itd. hehe aż mi się nie chce wypowiadać na temat kasy bo sam do siebie się głupio uśmiecham ehhehe (oczywiście nie z Ciebie Kolego tylko z nierealności tylko zabiegu dla przeciętnych ludzi) 

budujemy syncro :
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2741405&sid=7934459afb85f7d17f39e6aedb9f6af7#2741405
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2741405&sid=7934459afb85f7d17f39e6aedb9f6af7#2741405