Sportowy wydech do ABF-a
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Sportowy wydech do ABF-a
Planuje zakup calego wydechu wraz z kolektorem zalezy mi na tym zeby jak najmniej sie zblosnilo a jak najwiecej przybylo mocy co mozecie polecic?? Licze sie z duzymi kosztami
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Z nierdzewek: MG motorsport- www.mgmotorsport.pl - pół klubu seat-racing go poleca,a nie brać z wawy el-teca.
MG robi dobrze, ale terminy na za 2 miesiące wiec juz dzis sie ugadaj na termin jak chcesz miec zrobione w tym roku.
DIGITUN.PL
chiptuning wszystkie marki
2.7 bit 860km E85 ,leon 2.0T 630km , audi 2 -2.2T 616km, 1.8T AGU 400km , VR6 914km , 2.0 TFSI 460km
16V digi g60 - 370hp , VR6 TURBO na ori ecu - custom remap pod E85
605-443-665
GG: 2615761
chiptuning wszystkie marki
2.7 bit 860km E85 ,leon 2.0T 630km , audi 2 -2.2T 616km, 1.8T AGU 400km , VR6 914km , 2.0 TFSI 460km
16V digi g60 - 370hp , VR6 TURBO na ori ecu - custom remap pod E85
605-443-665
GG: 2615761
Decyzja juz podjeta a wiec tak Supersprint za drogi cena nie jest adekwatna do osiagow, Tomson jest tani bo za caly powiedzieli mi 1500 ale przyrost nie za duzy i jakos im nie ufam, ATC przyrost zadowalajacy (niemila obsluga) i cena nie jest wygorowana ale i tak wybieram: MG motorsport bo obiecali mi minimum 14 ps do 18 ps przyrostu pomiar przed i po modyfikacji (i ze jak nie bedzie tyle to im nie zaplace) wydech nie za glosny, po rozmowie widac ze goscie sie znaja na tym.
[ Dodano: 24 Kwi 2007 21:07 ]
Termin mam dopiero na polowe lipca wiec dopiero wtedy do Ciebie przyjade GTO,
[ Dodano: 25 Kwi 2007 18:06 ]
Jednak zmiana decyzji zdaje sie na ATC z wa-wy oni montuja wydechy Sebringa. Co do MG
to jak dzisiaj dzwonilem to powiedzieli ze niemaja chamowni wiec ja niewiem o co tu chodzi wczoraj jeszcze gwarantowali pomiar a dzisiaj odsylaja mnie do gliwic kto wie co sie stanie jutro W ATC termin mam na maj wiec to juz zaras. W MG jak powiedzialem ze wydech ma byc nie za glosny to zrobili wielkie oczy i powiedzieli ze w MK3 jest za malo miejsca na puszki zeby bylo cicho, a ATC ma homologowane wydechy wiec problem znika sam
[ Dodano: 24 Kwi 2007 21:07 ]
Termin mam dopiero na polowe lipca wiec dopiero wtedy do Ciebie przyjade GTO,
[ Dodano: 25 Kwi 2007 18:06 ]
Jednak zmiana decyzji zdaje sie na ATC z wa-wy oni montuja wydechy Sebringa. Co do MG
to jak dzisiaj dzwonilem to powiedzieli ze niemaja chamowni wiec ja niewiem o co tu chodzi wczoraj jeszcze gwarantowali pomiar a dzisiaj odsylaja mnie do gliwic kto wie co sie stanie jutro W ATC termin mam na maj wiec to juz zaras. W MG jak powiedzialem ze wydech ma byc nie za glosny to zrobili wielkie oczy i powiedzieli ze w MK3 jest za malo miejsca na puszki zeby bylo cicho, a ATC ma homologowane wydechy wiec problem znika sam
Ja również w swoim ABFie (doładowanym zresztą) mam wydech MG.
Mój ABF był tam jednym z pierwszych i jako, że dobrze znam się z wlaścicielem mogliśmy sobie pozwolić na sprawdzenie różnych konfiguracji wydechu. Wydaje mi się, że dzięki temu ta firma jest najlepszym miejscem do robienia wydechu do ABFa w PL.
Hamowni tam nie ma, ale każdy o tym wie.
A co do głośności to u mnie jest głośno, ale mam hardcore'ową opcję pod kompresor.
W innych wypadkach napewno nie jest tak źle.
Pozdrawiam
Mój ABF był tam jednym z pierwszych i jako, że dobrze znam się z wlaścicielem mogliśmy sobie pozwolić na sprawdzenie różnych konfiguracji wydechu. Wydaje mi się, że dzięki temu ta firma jest najlepszym miejscem do robienia wydechu do ABFa w PL.
Hamowni tam nie ma, ale każdy o tym wie.
A co do głośności to u mnie jest głośno, ale mam hardcore'ową opcję pod kompresor.
W innych wypadkach napewno nie jest tak źle.
Pozdrawiam
Diesel? Only in Ikarus !
[img]http://img4.imageshack.us/img4/3213/failsqv3.jpg[/img]
Digitun.pl
[img]http://img4.imageshack.us/img4/3213/failsqv3.jpg[/img]
Digitun.pl
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
A w ATC oferuja pomiar przed i po? Jakie przyrosty oferuja?Ryba266 pisze:Jednak zmiana decyzji zdaje sie na ATC z wa-wy oni montuja wydechy Sebringa. Co do MG
W przypzdku mojego silnika chyba 12 czy 14 kucy naprawde juz nie pamietam w koncu gadalem z gosciem jakies 2 czy 3 tygodnie temu. Maja jakas zaznajomiona hamownieolozwirski pisze:w ATC oferuja pomiar przed i po? Jakie przyrosty oferuja?
[ Dodano: 07 Maj 2007 21:11 ]
Jak to biega z tym kompresorkiem?? Ile dal Ci kucy?? No i czy ten Twoj jest z G60 a jak nie to z czego??TOMEKKK pisze:pod kompresor.