Witam Koledzy i Koleżanki ...postanowiłem napisać by przestrzec was przed warsztatem Nor Auto w Markach pod Warszawą ...miła obsługa to tylko przykrywka...bardzo się na nich przejechałem , robiłem u nich sprzęgło + wykonane w innym zaprzyjaźnionym warsztacie : czyszczenie skrzyni, nowe łożyska, nity , uszczelniacze etc. . W Nor Auto w poduszkę skrzyni wkręcili mi za długie śruby co symulowało uszkodzoną poduszkę , po jej wymianie na nową! problem powrócił po 1 dniu , postanowiłem pojechać do znajomego z innego warsztatu od skrzyni ( który zdiagnozował za długie śruby ) oraz zlał jakiś zielono czarny szlam , który miał być nowym olejem do skrzyni z Nor Auto ( przejechałem od wymiany 500 km ) .
Cały wątek był opisany tutaj , gdyby ktoś był ciekawy :
viewtopic.php?f=181&t=396773" onclick="window.open(this.href);return false;
WOJ. MAZOWIECKIE
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: WOJ. MAZOWIECKIE
Wymiana olejów i filtrów samochodowych:
Królak Stanisław. Wymiana olejów i filtrów samochodowych
ul. Warszawska 13
05-820 Piastów
Telefon: (22) 723-68-95
Do Pana Stanisława jest zawsze kolejka i nikt nigdy nie wrócił z reklamacją. Ponad 30-letnie doświadczenie w swoim fachu robi swoje.
Można jechać w ciemno.
Ceny przystępne i nie ma naciągania.
Wymiana oleju i filtrów na oczach klienta. Widać co leje i zawsze przypina kartkę z przebiegiem następnej wymiany i rodzajem zalanego oleju!
Wracam tam od 10 lat i nie zmienię olejarza na żadnego innego.
Królak Stanisław. Wymiana olejów i filtrów samochodowych
ul. Warszawska 13
05-820 Piastów
Telefon: (22) 723-68-95
Do Pana Stanisława jest zawsze kolejka i nikt nigdy nie wrócił z reklamacją. Ponad 30-letnie doświadczenie w swoim fachu robi swoje.
Można jechać w ciemno.
Ceny przystępne i nie ma naciągania.
Wymiana oleju i filtrów na oczach klienta. Widać co leje i zawsze przypina kartkę z przebiegiem następnej wymiany i rodzajem zalanego oleju!
Wracam tam od 10 lat i nie zmienię olejarza na żadnego innego.
Zadbane auto to kochane auto
Jaki polecacie warsztat (nie ASO) na przegląd Golfa VII z podpięciem do komputera?
-
- Mały gagatek
King tony mega robotę robią... Twarde jak beton, na płaski klucz nasadzałem rurkę pół metra albo nawet ponad i nawet milimetr się nie poddał. Praca była wykonywana na dużych śrubach w ciężarowym aucie. I do tego co pamiętam King tony mają 25 lat gwarancji.
Polecam skontaktować się ewentualnie z nimi
https://buythis.pl/warsztat/narzedzia-r ... ia-reczne/
Powinni Ci coś dobrać
Polecam skontaktować się ewentualnie z nimi
https://buythis.pl/warsztat/narzedzia-r ... ia-reczne/
Powinni Ci coś dobrać
Ostatnio zmieniony wt lis 21, 2023 11:33 przez marzyciel33, łącznie zmieniany 1 raz.
- pilkozak
- Mały gagatek
- Auto: mk4 R32
- Silnik: BFH
Szukaj firm: milwaukee, jonnesway, king tony, berner, wurth, sonic a się nie zawiedziesz.