Pas przedni Golf IV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pas przedni Golf IV
Witam. Muszę wymienić pas przedni tj. ten co są mocowane do niego chłodnica itp, bo nie przetrwał spotkania z sarną I pytanie takie, na co trzeba zwrócić uwagę przy zakupie. Mam silnik ASZ fura z klimą, rocznik 2003. Bo teraz przeglądam neta i są niby nówki i nie wiem co wybrać
-
- VWGolf.pl Killer
Pas przedni Golf IV
do 1.9tdi wszystkie są takie same tylko arl ma jakieś różnice bo tam przychodzi intercooler
Pas przedni Golf IV
jesteś pewien? bo w etce są różne numery.. i nie wiem czy warto za 200 ziko kupować zamiennik? bo z ori to też nie wiadomo, czy nie będzie trafiony...
-
- VWGolf.pl Killer
Pas przedni Golf IV
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=143&t=482292" onclick="window.open(this.href);return false;
Pas przedni Golf IV
no i bądź tu teraz mądry
ale chyba już wiem, że powinienem szukać takiego 1J0805588ADjest kilka pasów przednich
- 1.4 bez klimy
- do ASZ
- do ARL
- do V5 i V6
- do 1.4 z klimą i reszty silników
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Pas przedni Golf IV
Wg numerów jest kilka...ale czym się różnią - nie wiem. Kilka miesięcy temu założyłem cały pas z 2.3 AQN do auta gdzie był 1.4 APE a obecnie jest 1.9 ASZ - nie zauważyłem żadnych problemów.
Pas przedni Golf IV
no i pasuje kupiłem zamiennik niby na oko wydaje się taki sam, jutro jadę walczyć byłem w ASO się pytać to krzyknęli mi za to 1600 PLN'ów ale dla potomnych, te plastiki przy lampie od kieorwcy co są to tanie jak barszcz, za oba zapłaciłem koło 60 zł
jestem już po montażu, zamiennik made in china za 150zł z przesyłką pasuje idealnie nie było żadnych problemów przy montażu
jestem już po montażu, zamiennik made in china za 150zł z przesyłką pasuje idealnie nie było żadnych problemów przy montażu