Demontaż licznika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Demontaż licznika
Pytanie może jest banalne, ale jak wyciągnąć zaślepkę pod licznikiem, żeby nie urwać zatrzasków? Męczyłem to przez godzinę i nic.
- Skurczybyk.
- Ma gadane
- Auto: Bora Wariant Special
- Silnik: ASZ
Re: Demontaż licznika
Nie wiem co ty robiłeś tam godzinę,wystarczy pociągnąć trzeba to zrobić równo i szybko,jeszcze nigdy nie miałem z tym problemu..na tym filmiku dokładnie widać co i jak nawet jedną ręką(chodź osobiście odradzam)można to zrobić
https://www.youtube.com/watch?v=Q-xn37x0WJk" onclick="window.open(this.href);return false;
ps.jeśli w ogóle mowa o liczniku Golf4/Bora
https://www.youtube.com/watch?v=Q-xn37x0WJk" onclick="window.open(this.href);return false;
ps.jeśli w ogóle mowa o liczniku Golf4/Bora
Moja Bora Black Edition > viewtopic.php?f=89&t=623479
Demontaż licznika
Właśnie nie chciałem urwać przez przypadek tych zatrzasków. Potrzebuję wyciągnąć licznik, bo przesłał mi działać przycisk do kasowania przebiegu.
Nie wiem jak gość na filmie to zrobił, ale u mnie na 100% coś się urwie. Próbuję szarpać, ale samochód się rusza, a zaślepka nie wychodzi
Nie wiem jak gość na filmie to zrobił, ale u mnie na 100% coś się urwie. Próbuję szarpać, ale samochód się rusza, a zaślepka nie wychodzi
Demontaż licznika
jak nie możesz wypiąć tej zaślepki to idziesz od zaślepki w kierunku kierownicy po tej skórze, ona jest wypinana od osłony kolumny, podwijasz skórę i śrubokrętem odkręcasz licznik, jak będziesz miał wyjęty licznik to ładnie wypniesz ten plastik
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5