Witam.
MFD w drodze, obecnie mam ori radio Gamma, chciałem zamontować MFD i pytanie co będę potrzebował ?
1. Antena gps z allegro podejdzie ? Która ?
2. Jakaś przejściówka ? ( P&P )
3. Czy kostka iso na rca będzie pasowała z Gammy do MFD ?
4. Mam też podłączoną zmieniarkę cyfrową Yatour czy ona również podpasuje ?
Mam kosz z dekorami drewno podobnymi i klimatronik na dole więc powinno wejść bez problemu tak ?
Język i mapy myślę że sobie ogarnę sam.
Przepraszam za masę pytań ale użyłem szukajki i na forum nie ma kompletnych info.
Co potrzeba do montażu MFD ??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
podejdzieBlu pisze:1. Antena gps z allegro podejdzie ?
jeśli to nie będzie MFD wersja G to nie trzeba przejściówekBlu pisze:2. Jakaś przejściówka ?
MFD szukaj C lub D
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Mały gagatek
- Auto: Golf VII GTI 2.0
- Silnik: CXCA
Jest to wersja D. Pytanie jeszcze odnosnie sygnału gala...gdzieś w necie czytałem że trzeba kable przepinać tak ? Czy zmiana menu na PL faktycznie może ubić navi jeśli coś nie tak się załaduje ?
nieBlu pisze:gdzieś w necie czytałem że trzeba kable przepinać tak ?
takBlu pisze:zy zmiana menu na PL faktycznie może ubić navi jeśli coś nie tak się załaduje ?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć