Przepraszam jeśli odgrzewam kotleta ale mam parę pytań.
Na żółto zaznaczyłem miejsca gdzie strasznie szwarszczy, piszczy... Dodatkowo jest jeszcze gdzieś w kierownicy jak są dziury na drodze ale jak sie czlowiek zaprze łokciami i trzyma kierownicę to nie trzeszczy w niej.. Czy da sie to jakoś wyeliminować? Cz są trzaski bo auto wiekowe i żyj pan z nimi

2 pytanie brzmi...
Czy muszę wyciągać cały kokpit jeśli chce zamienić srodkową półeczkę z radiem miejscami na tą pustą wyżej?
3 pytanie...
Czy przy rozbiórce srodkowej częsci nie ma problemów tam z jakimiś duperelami typu blaszki coś tam od klimy i nawiewów?
4 pytanie...
Rozbierając środkową część trzeba rozebrać wajhę zmiany biegów.. Mógłby ktoś jasno mi wytłumaczyć jak to zrobić?
Czy podczas jazdy wjeżdzając w dziury gdy mocno buja samochodem wajha od zmiany biegów też Wam się rusza we wszystkie strony mimo że jest na biegu? Czym to może być spowodowane?
5 pytanie...
Czy dolega Wam super do szyby kokpit? Ja mialem wymienianą nagrzewnicę i nie wiem czy facet złożył spowrotem spoko, ale normalnie jest tam szpara i normalnie można wsunąć chusteczkę i to nie jedną miedzy szybę a kokpit...
Dziękuje za pomoc..