Witam
Sprawa wygląda tak mam oba liczniki
1.
2.
Ten 1. jest walnięty ale ma tarcze w porządku , ten 2. jest w stanie używalności przeznaczony do montażu w moim Mk3
Oba są VDO , do TD
Chciałbym mieć ten przód licznika z 1. zdjęcia oraz środek z tego 2 licznika
Da sie wsadzić bez przeszkód płyte z 2 licznika do 1 ? Żeby wszystko działało normalnie ?
Normalnie bym to sprawdził robiąc to odrazu i wyszło by wszystko na jaw, ale po co mam sie męczyć 15 minut na marne skoro może coś nie pasować
Pomóżcie
licznik - 1 z 2 , da sie ???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mówcie mi Kola , M98DNM to tylko nick na tym forum
viewtopic.php?f=88&t=369170" onclick="window.open(this.href);return false; <== BlackMK3
>>> [f].com/BlackMk3 <<<
viewtopic.php?f=88&t=369170" onclick="window.open(this.href);return false; <== BlackMK3
>>> [f].com/BlackMk3 <<<
jednad DA SIE , przód z nowej wersji, tył ze starej i jest ok
Mówcie mi Kola , M98DNM to tylko nick na tym forum
>>> [f].com/BlackMk3 <<<
>>> [f].com/BlackMk3 <<<
- Krzychu_14
- PASSAT B5 FL
- Auto: Passat BB5 FL
- Silnik: AVB
- Paweł Marek
- V.I.P.
M98DNM, po prostu przymierz, ja tam na 100 procent nie jestem pewien, zwróć uwagę na tarcze, w 1 są wypukłe, dzięki czemu zlicowane z powierzchnią maskownicy, a w drugim schowane za maskownicę. Więc trzeba rozkręcić oba i sprawdzić jak to pasuje, sprawdzisz przecież w ciągu minuty nie widzę problemu
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Paweł Marek pisze:sprawdzisz przecież w ciągu minuty
Sprawdziłbym Ci to ale mnie tez nie chce się męczyć.M98DNM pisze:ale po co mam sie męczyć 15 minut