Witam szanownych Golfiarzy!
W mojej dwójeczce (przypuszczam że z powodu wilgoci) popruła się tapicerka tylnej kanapy. Normalnie wygląda to tak jakby rozpuściły się szwy. To bym jeszcze jakoś przeżył, ale ta wilgoć spowodowała że urwały mi się zapięcia pasów bezpieczeństwa. Stąd rodzi się moje pytanie czy znacie w okolicach Wrocławia jakiś profesjonalny warsztat który zajmuje się naprawą tych elementów?
Naprawa pasów bezpieczństwa i regeneracja kanapy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
Lepiej kup używane mocowanie pasów w dobrym stanie bo takie łatanie może być niebezpieczne. Tak samo kanapa poszukaj takiej całej.
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak takie rzeczy urywaja sie podczas normalnej eksploatacji to az strach pomyslec co by było podczas kraksy ...comix1 pisze:ale ta wilgoć spowodowała że urwały mi się zapięcia pasów bezpieczeństwa.
Tu jest pytanie jak sprawdzic ich dobry stan ?marcinek84 pisze:kup używane mocowanie pasów w dobrym stanie bo takie łatanie może być niebezpieczne.
W sumie macie rację co do ich stanu... Zostaje tylko wizualna ocena. Ale lepsze to, niż ciągła niepewność czy nie pękną oryginalne pasy... Jeszcze jedno pytanie, być może głupie, ale kto pyta nie błądzi. Otóż czy przez wzgląd na różnicę w konstrukcji nadwozia kanapa z golfa 3D będzie pasować do wersji 5D?
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Tak,możesz zakładać.comix1 pisze:kanapa z golfa 3D będzie pasować do wersji 5D?