Co to za plastik?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Co to za plastik?
Kupiłem tylną belkę do szerokiego zdesia na tył do mk2, sprzedający dołączył też taki plastik po co to jest numer katalogowy 191 807 431 dodam że da się go wpiąć na belkę...
Co to za plastik?
Wpinasz go w belke a na niego zderzak.Mam sprezyny tanio do mk2 moze jestes zainteresowany to ci podrzuce mam niedaleko .
Mariusz
Co to za plastik?
mariusz33, nie dzięki;-D dużo się widzi zderzaków bez tych plastików wiec po co to?
-
- Mały gagatek
Re: Co to za plastik?
Mi sie wydaje ze wszystkie oryginalne szerokie zderzaki maja taki plastik, chyba tylko podrobki sa bez tego.
Co to za plastik?
21tehace21, jak założe ten plastik to wydaje mi sie że zderzak odsunie sie od samochodu i bedzie taka duża szpara....
-
- Mały gagatek
oryginalne zderzaki maja ten plastik, i nie ma prawa zeby cos odstawalo jak wszystko dobrze zalozysz, zreszta inaczej bys tego nie zamontowal bo do tego plastiku mocuje sie belke, na zamiennikach jest chyba inaczej i belka jest mocowana do poszycia ale zamienniki to shit.
-
- Mały gagatek
Co to za plastik?
raczej normalnie zderzak też ma te zatrzaski na belke, ale dawno nie widziałem zderzaka bo leży na strychu i nie wiem już jak to tam wyglądało
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Co to za plastik?
Oczywiście,że tak,ale jeśli to jest osobno,to znaczy,że zderzak jest uszkodzony. Dlaczego? A dlatego,że ta kratownica powinna być fabrycznie zgrzana ze skorupą zderzaka.W przeciwnym razie,skorupa nie będzie miała się czego trzymać21tehace21 pisze:Mi sie wydaje ze wszystkie oryginalne szerokie zderzaki maja taki plastik
-
- Mały gagatek
no ja tez wlasnie mam wylamany ten plastik ale wzialem przykecilem dwoma czarnymi wkretami na tym laczeniu w poszyciu co jest ten czarny chropowaty plastik i pod spodem jest kolor to na tej granicy z obu stron po jednym wkrecie i wogole tego nie widac, ja jeszcze dalem po jednym wkrecie na gorze z obu stron ale moze by i bylo bez tych na gorze ja mam bo mi te wkrety nie przeszkadzaja bo i tak bardzo tego nie widac, a trzyma sie dobrze, moze wrzuce jutro fotke jak to wyglada, wsumie jak ktos by chcial miec na tip top bez wkretow to moze by ze spawarka do plastiku pokminil.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Co to za plastik?
Tak jak wcześniej napisałem-musi być kratownica zespolona ze skorupą zderzaka.zalek017 pisze:czyli nie założę tego na zderzak?
Ja u siebie,po tym jak mi pracownik to zepsuł (miał tylko zdjąć metalowe wzmocnienie ) zgrzałem trochę lutownicą,a później klejem do szyb potraktowałem.Trzyma jak diabli.