Tłusta szyba
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Tłusta szyba
koledzy po włączeniu nawiewu szyba mi zachodzi czymś tłustym może mi ktoś coś poradzić dzieje się tak od niedawna i muszę przecierać szybę wie ktoś co to może byś bo to strasznie utrudnia jazdę.
- Pablo Corrado
- Forum Master
Tłusta szyba
Dziurawa nagrzewnica. To "tłuste" to opary płynu chłodzącego silnik.
Wymień nagrzewnicę czym prędzej, bo w zimie nie pojezdzisz, a teraz póki jest pogoda to jeszcze sie z robotą uwiniesz (musisz zdjąć całą deskę rozdzielczą do wymiany(.
Wymień nagrzewnicę czym prędzej, bo w zimie nie pojezdzisz, a teraz póki jest pogoda to jeszcze sie z robotą uwiniesz (musisz zdjąć całą deskę rozdzielczą do wymiany(.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Tłusta szyba
jest gdzieś może jakiś manual jak to zrobić?
nie zauważyłem ubytku płynu chłodniczego, czy jesteś tego pewien kolego?
Re: Tłusta szyba
Wymieniałem nagrzewnicę ostatnio u kumpla -objawy takie same ,tłusta para na szybach i ubywajacy płyn w zbiorniczku wyrównawczym (na początku nieznaczny).Na wymianę zarezerwój sobie cały dzień -jest co robić .W FAQ jest porada krok po kroku http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=300975.PawełB pisze:jest gdzieś może jakiś manual jak to zrobić?