Kratka nawiewu szyby przedniej GOLF 4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- golfgolf123
- Gadatliwa bestia
Witam wszystkich,czy mógłby mi ktoś podać link aukcji tej kratki nawiewu szyby do Golf 4, lub gdzie mogę ją kupić ,bo ja szukam już długi czas i nie mogę znaleść.pozdrawiam
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Kratka, pomimo że ma swój numer, nie występuje jako osobna część. Do kupienia jedynie z całą deską. Można szukać rozbitków i próbować wytargać kratkę...normalnie raczej ciężko to dostać, nikt tego nie wyciągnie z deski aby sprzedać osobno.
- golfgolf123
- Gadatliwa bestia
Re: Kratka nawiewu szyby przedniej GOLF 4
Dzięki kolego za szybką odpowiedź do tematu,trzeba mieć nadzieje może się trafi,bo moja jest pęknięta niestety.
Jakbyś miał możliwość załatwienia takiej kratki to dawaj od razu znać kolego:)
Mniejmy nadziejeże się trafi:)
Jakbyś miał możliwość załatwienia takiej kratki to dawaj od razu znać kolego:)
Mniejmy nadziejeże się trafi:)
Ostatnio zmieniony pn kwie 02, 2012 22:34 przez golfgolf123, łącznie zmieniany 1 raz.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Jak wyżej pisałem, nie jest to łatwe...sam mam tą kratkę sklejoną bo pękła na dwie części kiedyś
PS. Nie piszemy posta jednego pod drugim, w prawym górnym rogu posta masz opcje ""Edytuj"
PS. Nie piszemy posta jednego pod drugim, w prawym górnym rogu posta masz opcje ""Edytuj"
http://allegro.pl/kokpit-deska-rozdziel ... 53209.html" onclick="window.open(this.href);return false; 80 zł ... ale może się dogadasz i gość wydłubie ... bo widać ,że chce się pozbyć całości
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Użytkownik
Re: Kratka nawiewu szyby przedniej GOLF 4
Przerabiałem ten temat.Kratka jest od spodu zgrzewana,nie ma możliwości wydłubać jej żeby nie uszkodzić,jest trudny dostęp,ale jeżeli ktoś czuje,że da radę może spróbować.Najlepiej próbować z deski uszkodzonej w innym miejscu bo dobrej deski szkoda psuć lepiej wymienić w całości.Dodatkowo jest krucha.
bogmaj
-
- Nowicjusz
Ma ktoś jakiś inny pomysł na wymianę tej kratki? temat trochę stary więc może pojawiły się nowe pomysły
kratka pękła mi na pół i chcę ją wymienić a co najgorsze połówka wpadła mi do środka ;/
kratka pękła mi na pół i chcę ją wymienić a co najgorsze połówka wpadła mi do środka ;/
ja sprzedaję takie po 50zł idą jak bułki
http://allegro.pl/show_item.php?item=6215237645" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/show_item.php?item=6215237645" onclick="window.open(this.href);return false;
USUNIĘTE PRZEZ ADMINISTRATORA