przewód elektryczny
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Auto: Golf IV 1.9tdi
- Silnik: alh
przewód elektryczny
Witam, chciałem prosic o poradę,może ktoś z forumowiczów podpowie ktorędy najlepiej przeciągnąć przewody elektr z komory silnika do wnetrza kabiny.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
przewód elektryczny
kabelek od czego i do czego? Kolejny raz piszesz ogólnikowo tematy, warny nic cię nie nauczyły, potrafisz czytać i pisać ze zrozumieniem?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
przewód elektryczny
w podszybiu po lewej stronie masz całą skrzynkę (taka biała) przez którą lecą kable z komory do budy...nad pedałami idzie wiązka, w komorze widoczna przy serwo.
...przemyśl to co napisał doggie.
...przemyśl to co napisał doggie.
-
- Mały gagatek
- Auto: Golf IV 1.9tdi
- Silnik: alh
Re: przewód elektryczny
Oto,dziekuje-właśnie o to mi chodziło.
I nie sądziłem, ze istotne jest jaki to przewód np.od syreny alarmu,czy od świateł dziennych.
Myśle cały czas,wahalem się nawet jaki dział wybrac,ale chyba trawiłem....moze w ramach promocji usunelibyscie mi te ostrzezenia.
I nie sądziłem, ze istotne jest jaki to przewód np.od syreny alarmu,czy od świateł dziennych.
Myśle cały czas,wahalem się nawet jaki dział wybrac,ale chyba trawiłem....moze w ramach promocji usunelibyscie mi te ostrzezenia.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
przewód elektryczny
często są to grube przewody zasilające wzmacniacz audio...taki na pewno bez sensu pchać przez podszybierosomak8.2 pisze:I nie sądziłem, ze istotne jest jaki to przewód np.od syreny alarmu,czy od świateł dziennych.
dział trafiłeś...o usunięciu ostrzeżeń póki co nie ma mowy.rosomak8.2 pisze:Myśle cały czas,wahalem się nawet jaki dział wybrac,ale chyba trawiłem....moze w ramach promocji usunelibyscie mi te ostrzezenia.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: przewód elektryczny
w ramach promocji to możesz dostać kolejne ponieważ nadal nie sprecyzowałeś tematurosomak8.2 pisze:moze w ramach promocji usunelibyscie mi te ostrzezenia.