Witam wszystkich serdecznie może to głupie pytanie ale mam watpliwości i muszę zapytać;) czy w fotelach w wersji 3d jest jakiś mechanizm przesuwania fotela po opuszczeniu oparcia wspomagający wsiadanie bo u mnie jak opuszczę oparcie to siedzenie się nie przesuwa i dość ciężko się wsiada. pytam bo nie wiem czy mam coś zepsute czy poprostu ten typ tak ma
za podpowiedzi dziekuje z góry
fotele w 3d
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Pablo Corrado
- Forum Master
fotele w 3d
Był system "Easy Entry" , czyli przy odchylaniu oparcia całe siedzisko się unosiło i przesuwało trochę do przodu.
Ale nie wiem czy był montowany od początku.
Obydwa fotele się nie składają?
Ale nie wiem czy był montowany od początku.
Obydwa fotele się nie składają?
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
fotele w 3d
Niektóre basisy tego nie miały - o ile się nie myle to mechanizm jest w fotelach, wiec wystarczy kupić nowe fotele i po problemie
fotele w 3d
rok 1999 tak oba siedziska nie działają. jest jakaś możliwość sprawdzić jak wygłąda ten mechanizm może ma ktoś jakieś zdjęcie podglądowe tego mechanizmu żebym wiedział czy u mnie on jest tylko zepsuty czy wręcz poprostu go tam nie ma xD