przebórka pasów bezpieczeństwa na czerwone
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam wszystkich Przerabiał ktoś kiedyś standardowe pasy bezpieczeństwa z golfa 3 na czerwone - na allegro widziałem zestawy samych pasów (czerwonych ) do samodzielnego przeszycia (oczywiście takowe przeszycie na maszynie mocną nicią) Czy ten zabieg jest trudny i jak to się ma wszystko w praktyce Link do allegro: http://allegro.pl/czerwone-pasy-bezpiec ... 05374.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie wiem czy to aby bezpieczne jest a po drugie to chyba nie bedzie atestu na takie pasy- wlasnorobki. Trzeba by szyc na maszynie tzw kopertówce zeby to bylo mocne polaczenie.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
Zwykla maszyna ci tego nie chwyci, wiec trzeba oddac do kogos kto ma takie maszyny na stanie (kaletnik, tapicer) Jezeli bedzie to przyszyte w takich liniach jak oryginalnie, i dodatkowo zawsze można dwa razy zszyc to nie ma prawa nic puscic. Jezeli chodzi o atest to takie pasy nie beda posiadac atestu, wiec na przegladzie moga sie czepiac. Mozna tez pobawic sie z pasami od innych samochodow gdzie wystepowaly w innych kolorach np. (Cinquecento Sporting).
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
znalazłem komplet od CC sporting Tylko czy oby to będzie pasować na przekładne do MK3 ?
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
Musisz poszukać po forach, ktos tam przerabiał... Albo napisz do osób które posiadają XX jahre, może ktos ci sprzeda.
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8