Co to za plastik i gdzie mogę go kupić
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, ostatnio musiałem wymienić szybę. Mechanik zakładał takie 2 małe plasticzki( po 1 na każda stronę) które wpina się na rogu maski tuż przy podszybiu w małe zaczepy w masce. Od strony kierowcy jego pomocnik najprawdopodobniej urwał jakiś z zaczepów i podczas mycia samochodu wypadł jeden. Nie wiem czy ma to jakiś wpływ na odprowadzanie wody jednak bardzo mnie to irytuję. Próbuje znaleźć coś takiego na allegro ale nie wiem jak się to nazywa i gdzie mogę to znaleźć, niestety w mojej okolicy nie ma żadnego szrotu i jestem w kropce. Jeśli ktoś z forumowiczów wiedział by jak je znaleźć np. na allegro lub gdzie indziej byłbym wdzięczny. Pozdrawiam!
- sokol26
- Użytkownik
- Kontakt:
może jakies foto... chociaz pierwsze skojarzenie u mnie to zaczep od odplywu wody, spod podszybia, takie rzeczy często sie łamią, albo może zaczep od wężyka od spryskiwaczy... Trudno powiedziec, najlepiej gdybyś zrobił zdjęcie tego czegoś
Oto kilka zdjęć robionych teraz telefonem ;/ bo niestety nic innego nie posiadam. Dwa przedstawiają stronę kierowcy tam gdzie brakuje plastiku, a jedno stronę pasażera tam gdzie on jest.Nie są one zbyt dobrej jakości ale może coś będziecie z nich wiedzieć.
- sokol26
- Użytkownik
- Kontakt:
szukałem troche na allegro i nic nieznalazlem, widze że od błotnika odchodzi... najlepszym wyjsciem bedzie przegrzebanie pobliskich szrotow, znajdziesz to czego szukasz i przy okazji zobaczysz jak to powinno byc zamocowane
Jest to do dostania w ASO ... wiem , bo widziałem jak gość przede mną brał 8 sztuk ... niestety ceny nie pamiętam
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Spoko montowanie tego to nie problem kuzyn też ma Mk4 a mieszka obok ;] Chodzi tylko o to gdzie to cholerstwo dostanę, cóż chyba czeka mnie wizyta w ASO Z tego co zauważyłem to ten plasticzek raczej ma odprowadzać wodę w specjalne do tego miejsce z podszybia. Dzięki za wszelkie info
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
1J0819447E - lewa strona
1J0819448E - prawa
cena...12,50zł w ASO
1J0819448E - prawa
cena...12,50zł w ASO